Broeksterweg 24 9968 TJ Pieterburen

€ 68.000 /jr

Omschrijving

TE HUUR Woonzorgcomplex met de mogelijkheid voor dagbesteding!

Introductie
In het buitengebied van Pieterburen wordt een woon-zorgcomplex te huur aangeboden met een veertiental verblijfseenheden welke beschikken over diverse gemeenschappelijke ruimtes In overleg is er mogelijkheid tot dagbesteding op het terrein.

In deze factsheet zijn de kerngegevens van de propositie opgenomen. Indien u naar aanleiding van deze factsheet vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Juffer Vastgoed.

Ligging en bereikbaarheid
Het complex is ten oosten van de kern van Pieterburen gelegen. Het dorpscentrum met een beperkt aanbod van horeca- en winkelvoorzieningen is op circa drie kilometer gelegen. Voor een uitgebreider aanbod van voorzieningen kan worden uitgeweken naar een van de omliggende plaatsen. Daarnaast bevinden zich er in de directe omgeving diverse culturele en maatschappelijke voorzieningen.

Pieterburen is gelegen op een steenworp afstand van de Waddenzee zo’n 30 kilometer boven de stad Groningen. De afstand naar de dichtstbijzijnde verbindingsweg, de N361 is circa 6,0 kilometer. Op slechts 160 meter is de dichtstbijzijnde bushalte gesitueerd en het station van Warffum is op circa vijftien autominuten gelegen.

Objectgegevens
Het object is landelijk gelegen en beschikt over een tweetal bouwlagen. Op de begane grond is een achttal slaapkamers gelegen welke gebruik maken van gemeenschappelijk sanitair. Enkele slaapkamers hebben individueel sanitair. Er is daarnaast een grote gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met een keuken.

Middels een trap is de verdieping te bereiken. Op deze bouwlaag zijn negen zit-/ slaapkamers gerealiseerd welke alleen beschikken over individueel sanitair. Het complex wordt verwarmd middels radiatoren en vloerverwarming. Een brandmeldinstallatie is aanwezig met alle bijbehorende voorzieningen.

Kerngegevens
Adres: Broeksterweg 24A, 9968 TJ Pieterburen
Kadastraal bekend: Eenrum F 1235
Bouwjaar: 2000
Indicatie oppervlakte: 825 m² BVO *
Aantal zorgappartementen/-studio’s: 17
Huidig gebruik: Leegstand
Perceeloppervlakte: 18.341 m²
Bestemming: Agrarisch met de aanduiding ‘Zorgboerderij’

* er is geen oppervlaktestaat conform NEN 2580 beschikbaar, genoemde oppervlaktematen dienen derhalve nadrukkelijk als indicatief te worden beschouwd

Bestemmingsplan
Het perceel is gelegen in bestemmingsplangebied ‘Buitengebied’, welke op 10 juli 2019 is vastgesteld door de gemeente Het Hogeland. De locatie heeft de bestemming ‘Agrarisch’ met de functieaanduiding ‘Zorgboerderij’.

De voor 'Agrarisch' aangewezen gronden zijn bestemd voor de uitoefening van diverse agrarische activiteiten. Blijkens de functieaanduiding mag er tevens een zorgboerderij geëxploiteerd worden op onderhavige locatie. Onder het begrip 'zorgboerderij' wordt verstaan: een zorgfunctie als neven- of hoofdtak waarbij de sociaal-medische opvang van personen, al dan niet in de vorm van het ter plaatse woonachtig zijn, wordt gecombineerd met agrarische activiteiten, in die zin dat de personen behulpzaam zijn bij de agrarische of natuur beherende activiteiten; in de agrarische activiteiten zijn ook productie en ondergeschikte detailhandel in ambachtelijke producten begrepen;

Huurvoorwaarden
Het complex met zeventien appartementen zal als geheel verhuurd worden aan een zorgexploitant. De toekomstige bewoners zijn mensen die vallen onder de Wet langdurige zorg (Wlz) of vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning worden gefinancierd. Binnen deze doelgroep kan gedacht worden aan zorg in de vorm van begeleid wonen of intensieve 24-uurs zorg voor diverse doelgroepen. Aanvullend is het eventueel mogelijk dagbesteding aan te bieden op onderhavige locatie. Dit zal gevolgen hebben voor de huurprijs en derhalve in onderling overleg verder besproken worden. De genoemde huurprijs is gebaseerd op veertien verblijfsplaatsen. Het pand biedt mogelijkheden voor uitbreiding tot zeventien plaatsen en in dat geval zal de huurprijs naar boven worden bijgesteld.

De intentie is om een looptijd van vijf jaar overeen te komen met een eventuele optie tot verlenging. De huur zal jaarlijks geïndexeerd worden conform CPI. Nadere afspraken over af te nemen diensten, verzekering, onderhoud en beheer zullen in overleg tussen verhuurder en exploitant worden bepaald.

De zorgexploitant is huurder van het gehele complex. Het risico op leegstand is derhalve voor rekening van de exploitant. De exploitant zal zelf rechtstreeks met de bewoners contracten afsluiten met betrekking tot zorg en dienstverlening.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 68.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
825 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Juffer Vastgoed BV

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0383315922

Omgeving

Verspreide huizen in het Noorden, Pieterburen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Broeksterweg 24

€ 68.000 /jr