Dodewaardlaan 6 4006 EA Tiel

€ 550 /mnd

Omschrijving

Keurige kantoor-/praktijkruimte te huur in het verzamelcentrum tegenover het Eerstelijns Gezondheidscentrum!

In het verzamelcentrum voelt zowel de (para)medische als zakelijke dienstverlener zich thuis. Er zijn o.a. reeds een kapsalon, pedicure, kinderfysiotherapiepraktijk, gastouderbureau, schoonheidssalon, uitzendbureau, IT-bedrijf, mondhygiënist gevestigd.

Op dit moment is er nog slechts 1 praktijkruimte beschikbaar met een oppervlakte van ca. 41 m². Geschikt voor gebruik voor doeleinden zoals (para)medisch of dienstverlenende kantoren.

De ruimte heeft een eigen wachtruimte en pantry. Er zijn diverse toiletgroepen in het gebouw voor gemeenschappelijk gebruik.

HUURPRIJS:
€ 550,= per maand incl. servicekosten excl. BTW

INDELING:
Nette entree-/ontvangstruimte met doorgang naar de diverse praktijk- en kantoorruimten. De beschikbare ruimte heeft een voorportaal geschikt als ontvangst-/wachtruimte, de praktijk-/kantoorkamer zelf is ca. 34 m² en is voorzien van een keukenblok, siergrindvloer, systeemplafond met LED-verlichting, airco.

ERF/BUITENTERREIN:
Het pand beschikt over een aantal parkeerplaatsen op het voorgelegen eigen terrein.

OVERIGE:
*Ligging tegenover Eerstelijns Gezondheidscentrum Tiel maakt dit object zeer gewild bij huurders in de (para-) medische sector.
* Het gebouw heeft goede bewegwijzering.
* Medehuurders zijn o.a. een kinderfysiotherapiepraktijk, gastouderbureau, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, uitzendbureau, IT-bedrijf, mondhygiënist.
* De ruimte is voorzien van een inbraakinstallatie. Huurder dient zelf zorg te dragen voor een internetaansluiting.
* De servicekosten omvatten o.a. de levering en verbruik van elektra, gas, water, schoonmaak algemene ruimten, onderhoud installaties.
* De huidige huurder biedt de inrichting ter overname aan. Bij interesse worden partijen met elkaar in contact gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborgsom: er wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, met een percentage verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het pand ligt tegenover het Eerstelijns Centrum Tiel, op een klein bedrijventerrein aan de rand van het centrum van Tiel en nabij een woonwijk en diverse scholen.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internati¬onaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’ en heeft als bestemming ‘Bedrijf’ en specifieke aanduidingen ‘Kantoor’ ‘Praktijkruimte’ en ‘wetgevingszone -afwijkingsgebied 1’(mogelijkheid bedrijfsverzamelgebouw). Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en vehuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 550 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 370 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
41 m²
Perceel
2.101 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dodewaardlaan 6

€ 550 /mnd