• Verhuurd

Hildegard van Bingenweg 53-57 9408 BG Assen

€ 60.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
25 augustus 2020
Verhuurdatum
12 oktober 2020
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Object
Namens onze opdrachtgever bieden wij dit zorgobject aan de Hildegard van Bingenweg 53, 55 en 57 te Assen aan. Het betreffen twee tussenwoningen en een hoekwoning. De drie geschakelde eengezinswoningen zijn gebouwd in 2004 en in 2012 geschikt gemaakt voor gezinshuis met een zelfstandig appartement op de begane grond. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van in totaal 598 m². Sinds de aanschaf is er het nodige geïnvesteerd en goed onderhouden. Het pand is gelegen aan de straatzijde en heeft een woonoppervlakte van circa 350 m².

Indeling
Huisnummer 53: zelfstandig appartement met hal, entree, badkamer met douche, toilet en wastafel, woonkamer/slaapkamer met keukenblok
Huisnummer 55 en 57: er bevindt zich tweemaal een entree, waarvan één met toilet, een eetkamer, keuken, kantoor en bijkeuken met toilet. Op de eerste verdieping zijn alle drie de woningen geschakeld. Hier is een hal gelegen met de twee trapopgangen vanaf de begane grond. Aan de hal zijn zes slaapkamers gelegen, alsmede twee badkamers en twee separate toiletten. Daarnaast is op de eerste verdieping de wasruimte gelegen. Op de tweede verdieping eveneens een hal met twee trapopgangen. Aan de hal twee slaapkamers en één woonkamer met pantry, een badkamer, toiletruimte en drie CV-ruimten met CV-ketels uit 2013. Ruime tuin op het Zuiden met een overkapping en bergingen en een achterom.

Oppervlakten
Begane grond: ca. 125 m²;
1e verdieping: ca. 123 m²;
2e verdieping: ca. 102 m².

Locatie
Het object is gelegen in de woonwijk Kloosterveen. Diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum, bushalte en diverse scholen zijn op loopafstand gelegen. Het pand is gelegen aan een doorgaande weg met parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Bestemming
Het perceel heeft de enkelbestemming ‘Wonen’, met de functieaanduiding ‘zorgwoning’. Het voorgenomen gebruik dient u zelf te toetsen aan het geldende bestemmingsplan. U dient zelf contact op te nemen met de gemeente om te onderzoeken of het voorgenomen gebruik past binnen het bestemmingsplan.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
- De woningen zijn bij de bouw direct samengevoegd tot één object met interne doorgangen. Echter zijn de woningen met eenvoudige aanpassingen weer te splitsen tot drie zelfstandige woningen;
- Het object beschikt over een energielabel A;
- Keuken is in 2016 vervangen;
- in 2018 is het pand voorzien van nieuwe vloeren en wandafwerking;
- in 2018 is het pand voorzien van UTP en Cai bekabeling;
- Alle installaties zijn jaarlijks onderhouden.

Meer informatie
Auric Geerligs
Stefan Ensing

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 60.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 50.000 per jaar
Aangeboden sinds
25 augustus 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
350 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

NVM makelaar

NEXTFUND B.V.

Bel 050 7676100

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.