• Verhuurd

Burgwalstraat 26-28 8261 HK Kampen

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 mei 2022
Verhuurdatum
23 november 2023
Looptijd
18 maanden

Omschrijving

Introductie
In de stadskern van Kampen wordt een woonzorgcomplex te huur aangeboden met 22 zorgappartementen en diverse gemeenschappelijke ruimten inclusief dagbesteding.

Ligging en bereikbaarheid
Het complex is gelegen in de stadskern van Kampen. Het stadscentrum beschikt over een variatie aan horeca- en winkelvoorzieningen. Daarnaast bevinden zich er in de directe omgeving diverse culturele en maatschappelijke voorzieningen. Het object wordt goeddeels omgeven door woningbouw en winkelgelegenheden, daarnaast is woonzorglocatie Margaretha van zorgorganisatie IJsselheem gesitueerd op het naastgelegen perceel.

Kampen is gelegen aan rivier de IJssel op ongeveer vijftien kilometer van Zwolle. De afstand tot de dichtstbijzijnde verbindingsweg, de N50 is circa 2,5 kilometer. Rondom het centrum van Kampen bevinden zich enkele bushaltes. Tevens beschikt de stad over een treinstation welke een verbinding heeft met het station in Zwolle.

Objectgegevens
Het object is stedelijk gelegen en beschikt over een drietal bouwlagen. Op de begane grond zijn acht éénkamerappartementen gelegen welke beschikken over privé sanitair, een pantry en een berging. Op de begane grond zijn daarnaast diverse ontmoetings- en activiteitenruimten, bergingen en personeelsruimten gesitueerd. Ook de technische ruimte is gesitueerd op de begane grond.

Middels trap en lift zijn de verdiepingen te bereiken. Op de eerste verdieping zijn elf éénkamerappartementen met pantry, berging en privé sanitair. Tevens bevinden zich op deze verdieping enkele multifunctionele verblijfruimtes, een gemeenschappelijke huiskamer, personeelsruimten en bergingen. De tweede verdieping beschikt over een drietal éénkamerappartementen met pantry, privé sanitair en een berging. Tevens beschikt de tweede verdieping over een ruime bergzolder en enkele technische ruimten.

De appartementen variëren in oppervlakte van circa 50 m2 tot 75 m2 inclusief sanitair en bergingen.

Bestemmingsplan
Het perceel is gelegen in bestemmingsplangebied ‘Binnenstad’, welke op 12 juli 2012 is vastgesteld door de gemeente Kampen. De locatie heeft de enkelbestemming ‘Maatschappelijk’ en de dubbelbestemmingen ‘Waarde – Archeologie 3’ en ‘Waarde – Beschermd stadsgezicht’.

De voor 'Maatschappelijk’ aangewezen gronden zijn bestemd voor maatschappelijke doeleinden. Hieronder vallen onder andere educatieve, sociale, medische, culturele en levensbeschouwelijke voorzieningen, alsmede voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening en bijzondere woonvoorzieningen.

Huurvoorwaarden
Voor wat betreft de huurvoorwaarden gelden de op hoofdlijnen de volgende kaders:
• ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte, versie 2015.
• Looptijd tenminste 15 jaar.
• Onderhoudsdemarcatie conform de algemene bepalingen.
• Huurprijs jaarlijks per 1 januari te indexeren conform CPI.

Het complex komt tenminste op 1 juni 2024 beschikbaar. In overleg met de huidige huurder is het mogelijk bespreekbaar om eerder op te leveren.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakten

Oppervlakte
3.537 m²
Perceel
1.961 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Betrokken makelaar

NVM makelaar

Juffer Vastgoed BV

Bel 0383315922

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.