• Verkocht

Liendertseweg 112 3815 BJ Amersfoort

€ 595.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 januari 2019
Verkoopdatum
6 augustus 2020
Looptijd
18½ maand

Omschrijving

Vrijstaand kantoorverzamelgebouw met circa 730 m² commerciële ruimte verdeeld over begane grond en eerste verdieping alsmede drie kleine studiowoningen op de tweede verdieping.

Een gedeelte van de begane grond en van de eerste verdieping is verhuurd. De huurders zijn een kleine vereniging die alleen kantoor houdt op de locatie(verdieping voorzijde) en een huiswerkbegeleidingsinstituut (begane grond voorzijde). Door de verhuizing van het voorheen op dit adres gevestigde kinderdagverblijf is voor verhuur of voor eigen gebruik nog circa 195 m² op de begane grond en circa 285 m² op de eerste verdieping beschikbaar.

Van de drie woningen zijn er thans twee verhuurd en één (de grootste) beschikbaar voor verhuur. De drie studiowoningen beschikken alle over een ‘slaapzolder’ en een eigen dakterras.

De totale huuropbrengst (exclusief leegstand) bedraagt momenteel circa € 37.000,- op jaarbasis.

De beschikbare ruimtes op de begane grond en de verdieping zijn eventueel apart te verhuren c.q. te gebruiken met behoud van een zelfstandige entree.

De thans niet verhuurde ruimte op de begane grond beschikt over een eigen ingang, een dubbel toilet als ook een mindervalidentoilet, een douche, drie separate verblijfsruimtes, waarvan één grote met keukenvoorziening en een bergruimte met daglicht.

De niet verhuurde ruimte op de verdieping beschikt eveneens over een zelfstandige entree maar is tevens vanuit de entree van de begane grond toegankelijk. Voorts 5 toiletten, een kleine bergruimte, een grote verblijfsruimte alsmede zes afzonderlijke kamers, variërend in grootte. De verdieping is alleen per trap toegankelijk, het gebouw beschikt niet over een lift. De verdieping heeft een houten vloer.

Voor een indruk van de indeling wordt verwezen naar de bijgevoegde plattegrondtekeningen.

Aan de achterzijde is een klein, omheind buitenterrein beschikbaar.

De wijk ‘Liendert’ bevindt zich net buiten het centrum van Amersfoort en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De bushalte ligt op een afstand van circa 300 m.

Het gebouw heeft een gemengde bestemming, onder meer voor administratieve, financiële en zakelijke dienstverlening, maar ook voor maatschappelijke voorzieningen zoals educatieve, medische en openbare dienstverlening, buurthuizen en wijkcentra. De verdiepingen hebben formeel een woonbestemming.

Het gebouw wordt opgeleverd in de huidige staat, vanzelfsprekend onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten.

De genoemde metrages zijn afgeleid van de tekeningen. Er is geen meetcertificaat van het gebouw beschikbaar.

Perceelgrootte: 6 are en 25 ca.

Bouwjaar: 1977

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Energielabe:l F (wonen) en C (commercieel)

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 595.000 kosten koper
Aangeboden sinds
11 januari 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten

Oppervlakte
730 m²
Perceel
625 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.