• Verkocht

Beerseweg 26 -28 5431 LC Cuijk

€ 735.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 januari 2019
Verkoopdatum
16 december 2020
Looptijd
22½ maand

Omschrijving

Bedrijventerrein met 1 of 2 reeds bestaande bedrijfswoningen. De gemeente Cuijk heeft aangegeven haar medewerking te willen verlenen aan het omzetten van de woonbestemming naar een bedrijfsmatige bestemming met eventueel wonen, waarbij bepaalde vormen van detailhandel en/of maatschappelijke functies mogelijk zijn.
Deelkoop en/of inruil voor vrijstaande woning op minimaal 1,5 hectare bespreekbaar.

Omgeving:
Het vastgoed is gelegen aan de Beerseweg te Cuijk. In de directe omgeving zijn voornamelijk bedrijven gevestigd tot en met milieucategorie 2 en woonbebouwing. In de omgeving zijn onder andere gevestigd diverse autobedrijven, een medisch centrum, een bedrijf in natuurlijke diervoeding en een fitness.

Bereikbaarheid:
De Beerseweg is een van de hoofdontsluitingen van het nieuwe bedrijventerrein in Cuijk. Het vastgoed is nabij de op- en afritten van de A73 gelegen. Hier zijn ook Hotel Van der Valk en McDonald's Cuijk gevestigd. Door de gunstige ligging ten opzichte van de A73 bent u binnen circa 2 minuten op de snelweg.

Het treinstation van Cuijk is binnen circa 2 autominuten en binnen circa 10 minuten lopen te bereiken. Vanuit hier rijden tevens diverse buslijnen.

Totale perceel grootte: 5.059 m²

Bestemmingsplan:
De gemeente Cuijk heeft aangegeven haar medewerking te willen verlenen aan het omzetten van de woonbestemming naar een bedrijfsmatige bestemming met wonen, waarbij bepaalde vormen van detailhandel en/of maatschappelijke functies mogelijk zijn. De procedure dient hiervoor nog wel te worden doorlopen. Hiermee kan de bestemming worden afgestemd op de voor u benodigde bestemming.
De woning gelegen aan de Beerseweg 28 kan als woning worden gebruikt, met het wijzigen van de bestemming worden herstemd of worden gesloopt.
De woning aan de Beerseweg 26 heeft de bouwaanduiding 'karakteristiek', maar betreft geen monument. Dit betekent dat dit gebouw in principe haar hoofdvorm dient te behouden, waarbij het gebouw wel kan worden herstemd naar een andere functie, zoals bijvoorbeeld kantoorruimte of showroom.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 735.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 800.000 kosten koper
Aangeboden sinds
29 januari 2019
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte, toerisme & dagrecreatie, zorginstelling en winkelruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
2.500 m²
Perceel
5.059 m²

Indeling

Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 0 m²)
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.