• Verkocht

Professor Jonkerlaan 8 8181 GM Heerde

Prijs n.o.t.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 februari 2022
Verkoopdatum
23 september 2022
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

Let op! Verkoop bij inschrijving.

In Heerde Zuid gelegen, voormalig dagactiviteitencentrum met eigen berging en parkeerplaatsen op eigen terrein. Het object is gelegen op ca. 4.500 m² eigen grond waarvan ca. 1.535 m² is bebouwd. Het object heeft één bouwlaag, is gebouwd in 1975 en heeft momenteel de bestemming ‘Maatschappelijk’.

Het object is gelegen in de gemeente Heerde, aan de A50 tussen Apeldoorn en Zwolle in. Heerde telt circa 19.000 inwoners. Rondom het project heeft de afgelopen jaren veel nieuwbouwontwikkeling plaatsgevonden. Het centrum met al haar voorzieningen is op enkele minuten lopen afstand gelegen.

Gezien de leeftijd van het object, haar specifieke eigenschappen en met name haar ligging ligt het voor de hand dat het object gesloopt zal worden ten behoeve van de herontwikkeling naar wonen. De gemeente Heerde heeft aangegeven dat ook zij een zodanig ontwikkeling voor de hand vindt liggen.

Kijkdagen:
Om u de gelegenheid te geven het object van binnen te bekijken hebben wij twee kijkdagen gepland, u kunt zich via uw makelaar aanmelden voor één van de kijkdagen:
- 28 februari 2022
- 7 maart 2022

Bieding:
Uw bod dient uiterlijk op 11 april 2022 om 12:00 uur bij ons binnen te zijn. Daarvoor verwijzen we u naar het biedingsformulier. Verkoper behoudt zich het recht van gunning.

Bijzonderheden:
Aangezien dit object thans eigendom is van een zorginstelling vind de verkoop plaats onder voorbehoud van de wettelijke toestemming benodigd van het College Sanering Zorg, Raad van Bestuur, Raad van Toezicht en de bank. De termijn hiervoor bedraagt circa 6 weken nadat het biedingstermijn is gesloten. Op het moment dat de koopsom is goedgekeurd door het College Sanering Zorg is het wettelijke bezwaartermijn op het besluit van het college van 6 weken van toepassing.
Daarnaast zal er in de koopovereenkomst een clausule worden opgenomen dat de eigenaar het object zelf niet heeft bewoond worden opgenomen. En dat u het object opgeleverd krijgt in de huidige staat.

Voor de overige verkoopvoorwaarden verwijzen wij u naar de brochure.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
21 februari 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
1.536 m²
Perceel
4.500 m²

Energie

Energielabel
F

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.