Heilige Stoel 4829 6601 VR Wijchen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Advertentiecode 1009
TE KOOP HERONTWIKKELLOCATIES IN MALDEN, WIJCHEN EN TIEL

De verkoop van de herontwikkellocaties kan alleen plaatsvinden wanneer er door de koper een nieuwbouw locatie aangeboden wordt in dezelfde gemeente.

Huidige huisvesting
De woonvormen Malden, Tiel en Wijchen zijn eigendom van Pluryn en huisvest bewoners met een lichamelijke beperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel (hierna NAH). De huidige huisvesting van deze drie locaties is verouderd en niet geschikt om langjarig door te exploiteren. Pluryn wenst te verhuizen naar nieuwe locaties die voldoen aan het ruimtelijk en functioneel programma van eisen voor de doelgroep (NAH).

Pluryn zal de NAH/LG groepen in Malden, Tiel en Wijchen blijven door exploiteren. Daartoe is zij de komende jaren (planhorizon vanaf ca. 2024) op zoek naar nieuwe/ gerenoveerde en/of vervangende huisvesting.

Verkoop huidige en aanhuur nieuwe locaties
Pluryn verkoopt drie locaties met opstallen in Malden, Tiel en Wijchen en wenst haar zorg te continueren in nieuwbouwlocaties. De locaties worden alleen verkocht als er nieuwe huurovereenkomsten voor een gerenoveerd pand of nieuwbouw wordt aangeboden, dit kan op een nieuwe of op de bestaande locaties. De huur per nieuwbouwlocatie bedraag maximaal € 250.000 vrij van BTW (inclusief btw-compensatie). Het huren van een tijdelijke locatie om uiteindelijk op de huidige locatie terug te komen behoort ook tot de mogelijkheden.

Pluryn zal de nieuwe locaties gaan huren voor een periode van 15 jaar (+ 5 optiejaren, alleen eenzijdig door huurder te verlengen). De nieuwbouw betreft ca. 2 x 24 capaciteitsplekken van ca. 2.100 m2 BVO (Malden/ Wijchen). Voor Tiel wordt 20 eenheden aangehouden (huur maximaal € 208.000 vrij van BTW (Incl. BTW compensatie)). Afhankelijk van de demarcatie kan Pluryn bijdragen aan de huurdersinvesteringen.

Tender
Voor de tender is een brochure, bidbook en request for proposal (RFP) opgesteld met daarin de voorwaarden van de tender en de huurovereenkomst voor de nieuwbouw. De brochure treft u ook aan bij deze advertentie. Lees deze zorgvuldig door voor aanvullende informatie.

Er kan per locatie geboden worden, dit hoeft niet voor alle drie de locaties. De verhuurder is verplicht om binnen 5 jaar nieuwbouw te realiseren binnen de randvoorwaarden zoals overeengekomen. Totdat de nieuwe locaties gereed zijn, wenst Pluryn de huidige locaties via een sale and lease back constructie terug te huren. Het College Sanering Zorginstellingen zal de tender en de uitkomsten ervan toetsen op marktconformiteit.

Meer informatie of een bezichtiging inplannen?: bel 0800-8068 met advertentiecode 1009 voor direct contact met de vastgoedbeheerder van dit object.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakten

Oppervlakte
1.986 m²
Perceel
3.807 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heilige Stoel 4829

Prijs op aanvraag