Valckenboschlaan 14 A 3707 CR Zeist

€ 900.000 k.k.

Omschrijving

Vanuit zorgorganisatie Warande mogen wij u de voormalige dagbesteding aan de Valckenboschlaan aanbieden. Deze dagbesteding is gelegen op het mooie park Finspong aan de Finsponglaan. Het te verkopen object bestaat uit 2 appartementsrechten welke beide een eigen parkeerplaats en berging in de kelder hebben. Met de VVE is afgesproken dat het geheel weer getransformeerd dient te worden naar woonappartementen. Het meest voor de hand liggend is om het geheel te splitsen in 2 appartementen conform splitsingstekening.

Het complex is in het statige Lyceumkwartier gelegen. De omgeving en de wijk is zeer lommerrijk en prachtig aangelegd. De ligging is tevens heel centraal op loopafstand van het centrum van Zeist en op loopafstand van het busstation. De A28 is op enkele autominuten gelegen.

Verkoper neemt bij verkoop een voorbehoud op van toestemming van het college sanering zorg. De verkoopprocedure is bij het college geaccordeerd en de transactie dient nadien ook nog bekrachtigd te worden.

Om een goed inzicht te geven in het verkochte zijn volgende stukken beschikbaar in de dataroom:
- Akte van levering van de appartementsrechten en parkeerplaatsen.
- Kadastrale kaart en kadastraal uittreksel.
- Overzicht bijdrage VVE.
- Meetrapport Valckenboschlaan 14 A.
- Splitsingsakte, akte wijziging van splitsing, proces verbaal van verbetering, wijziging reglement van splitsing.
- Jaarverslag VVE 2021.
- Overzicht bergingen en parkeerplaatsen.
- Overzicht transacties Finsponglaan afgelopen 6 maanden.
- Energielabel A.
- BAG Viewer Valckenboschlaan 14a

Verkoper verkoopt het geheel zoals u nu aantreft. Bij verkoop zal een ouderdomsclausule, niet zelfbewoningsclausule opgenomen worden. Er is een projectnotaris voor de overdracht van toepassing welke door verkoper zal worden aangegeven.

Er is mogelijkheid tot bezichtiging op maandag 27 juni en 4 juli. Voor het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor op 030-6920204. De verkoop zal geschieden bij inschrijving. De inschrijving sluit maandag 8 augustus 2022. Uw bieding dient onvoorwaardelijk te zijn.

Koper dient met volgende zaken rekening te houden bij transformatie naar appartementen:

- Voordeur(en) aanbrengen conform bestaande voordeuren voor het (de) appartementen via de hoofdentree van gebouw F. Dit impliceert dat de schuifdeur van huidige adres Valckenboschlaan 14a (wat de entree was tot de dagbehandelingsruimte) dichtgemaakt moet worden. Eventueel te plaatsen nieuwe pui conform bestaande puien. Afdak tpv oude entree verwijderen.
- Het plaatsen van een nieuw brievenbustableau bij de ingang van gebouw F.
- Er zal een uitbreiding van de huidige (in 2021 geïnstalleerde) Videofooninstallatie moeten plaatsvinden naar het (de) nieuwe appartementen.
- Aanpassing van de nutsvoorzieningen en aanbrengen van eigen nutsvoorziening voor de diverse te realiseren appartementen.
- De schacht waardoor nu de coaxkabels voor telefoon en internet naar de appartementen nr. 116 en 124 lopen moeten worden opgespoord, en er zullen glasvezelkabels naar deze appartementen dienen te worden getrokken.
- Het nieuwe appartement zal worden aangesloten op het Secuvita alarmsysteem en rookmelding en op het bestaande sluitplan en sleutelsysteem van VvE Finspong II.
- De (grote) parkeerplaats bij de dagbehandelingsruimte zal vervallen, evenals de entree vanaf de Valckenboschlaan (haag dichtmaken). Er zal herinrichting van dit gedeelte van het park plaatsvinden. Gedachten hierover (zoals het al dan niet aanbrengen van een wandelpad aan de Boulevardzijde langs de westgevel van gebouw F) moeten nog verder geconcretiseerd worden. De nieuwe eigenaar(s) zal (zullen) alle kosten van bovengenoemde activiteiten voor zijn/haar (hun) rekening moeten.
- Kosten voor herstel van tijdens de verbouwing ontstane schade aan het gemeenschappelijke deel (zoals wanden in de entreehal, leidingkokers e.d.) zal koper op zich nemen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 900.000 kosten koper
Aangeboden sinds
21 juni 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
289 m²

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Valckenboschlaan 14 A

€ 900.000 k.k.