Mariekerke 24 4365 NL Meliskerke

Prijs op aanvraag

Omschrijving

TE KOOP

Mariekerke 24, Meliskerke

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een prachtig veehouderijbedrijf, akkerbouwbedrijf met mini camping, verblijfsrecreatie en boerderijwinkel te koop ter grootte van 30.71.60 ha. De kaasboerderij Mariekerke is gelegen aan de Mariekerke 24 te Meliskerke in 4 kavels. Bestaande uit een woning en bedrijfsgebouwen met o.a. een boerderijwinkel, ontvangstruimte voor groepen, melkstal, kaasmakerij, diverse stallen, klein dierenverblijf, loods met appartementen een mini camping met in totaal 25 eenheden. Op de mini camping staan 23 prachtige tenten van Farmcamps.

Dit object biedt vele mogelijkheden om uw dromen te realiseren, zoals o.a. uitbreiding van de verblijfsrecreatie en dagrecreatie. Deze ondernemers staan u graag te woord over de kansen en mogelijkheden van dit prachtige bedrijf.

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

Vraagprijs en levering

De vraagprijs is op aanvraag en bedraagt kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email:

Hoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
22 februari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Overig
Mogelijke functie(s)
Horeca/recreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Opstallen
6 opstallen (bouwjaar 1913)

Oppervlakten

Totale oppervlakte
30 ha 71 a 60 ca
Veldkavels
28 ha 31 a 60 ca
Huiskavels
2 ha 40 a 0 ca
Grondsoort
Klei

Kadastrale gegevens

MARIEKERKE F 932
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
4 ha 86 a 25 ca (geheel perceel)
MARIEKERKE F 979
Eigendomssituatie
5 ha 11 a 45 ca (geheel perceel)
MARIEKERKE F 990
Eigendomssituatie
7 ha 32 a 75 ca (geheel perceel)
MARIEKERKE F 1236
Eigendomssituatie
1 ha 10 a 90 ca (geheel perceel)
MARIEKERKE F 1239
Eigendomssituatie
0 ha 45 a 20 ca (geheel perceel)
MARIEKERKE H 1607
Eigendomssituatie
11 ha 85 a 5 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mariekerke 24

Prijs op aanvraag