Liesboslaan 4838 ET Breda

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Perceel grond voor ontwikkelingslocatie in Breda.

Gelegen in de oksel van de A-58 en A-16, vlakbij de meubelboulevard met Ikea als herkenningspunt nabij de groenrijke gebieden het Liesbos, de Rith en op korte afstand ook de Vloeiweide. Een centrale en functionele voorkant en een schitterende groenrijke achterzijde. Momenteel staan er nog kassen op het perceel, welke nog door de huidige eigenaren verwijderd kunnen worden. De grond kan dan ook leeg en ontruimd geleverd worden, voorzien van een schoongrondverklaring.
Tevens zijn nabij deze locatie nog enkele woningen aanwezig, welke niet bij het aanbod behoren. Op deze locatie zijn al wel normaal gangbare gas, riolering en elektra-aansluitingen aanwezig. Voor evt. extra zwaardere bedrijfsaansluitingen kunt u desgewenst de netwerkeigenaren benaderen. Koper dient zelf een evt. voorgenomen ontwikkeling in gang te zetten bij de gemeente Breda.
Kadastrale bekendheid

Gemeente Sectie Nummer Grootte
Princenhage P 2675 0 ha 3 a 56 ca
Princenhage N 3840 0 ha 94 a 40 ca
Princenhage N 2510 0 ha 45 a 00 ca
Princenhage N 2418 0 ha 34 a 45 ca
Princenhage N 3089 0 ha 85 a 60 ca
Princenhage N 2128 1 ha 19 a 32 ca
==============
Totaal 3 ha 82 a 33 ca

Bestemming en mogelijkheden
De onroerende zaken liggen buiten de bebouwde kom van Breda welke een normaal gangbare agrarische bestemming hebben. In de bijlage is een plankaart en planregels aanwezig. Verder info hierover is te verkrijgen via de site ruimtelijkeplannen.nl en de gemeente Breda. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met ons kantoor, maar alle verantwoordelijkheid t.a.v. een evt. voorgenomen andere ontwikkeling is voor rekening van koper.
Vanuit de provincie Noord-Brabant is in de Verordening Ruimte aangegeven dat dit gebied een bestemming “Structuur gemengd landelijk gebied” heeft met een aanduiding “Zoekgebied voor stedelijke ontwikkeling, stedelijk concentratiegebied”, hetgeen inhoud dat een stedelijke ontwikkeling denkbaar is. Uiteraard zal er dan rekening gehouden moeten worden met de ruimtelijke kwaliteiten en structuren in het gebied zelf en in de naaste omgeving.

Vanuit de Structuurvisie Breda 2030 wordt de ruimtelijke en economische ontwikkeling van de stad beschreven. Qua bedrijvigheid zal de nadruk gaan liggen op kansrijke sectoren; logistiek en maintenance, gezondheidszorg en zorgeconomie, creative industrie, leisure, hospitlality, toerisme, kennis, onderwijs en agro/food. Er wordt hierin gestreefd naar een duurzame ontwikkeling. Breda faciliteert activiteiten, die kansen bieden aan de beroepsbevolking en aantrekkelijk zijn voor bezoekers. Een beeldverleidende ontwikkeling nabij deze westelijke “Poort van Breda” zal door Breda en door haar bezoekers dan ook zeker gewaardeerd worden. Zo heeft men in het verleden een positieve houding gehad t.a.v. een evt. sauna- welnesscentrum op deze locatie, maar ook andere ontwikkelingen zijn denkbaar op deze mooie stedelijke met groen omgeven locatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland

Kadastrale gegevens

PRINCENHAGE P 2675
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 3 a 56 ca (geheel perceel)
PRINCENHAGE N 3840
Eigendomssituatie
0 ha 94 a 40 ca (geheel perceel)
PRINCENHAGE N 2510
Eigendomssituatie
0 ha 45 a 0 ca (geheel perceel)
PRINCENHAGE N 2418
Eigendomssituatie
0 ha 34 a 45 ca (geheel perceel)
PRINCENHAGE N 3089
Eigendomssituatie
0 ha 85 a 60 ca (geheel perceel)
PRINCENHAGE N 2128
Eigendomssituatie
1 ha 19 a 32 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Liesboslaan

Prijs op aanvraag