Warmoesstraat 149, 151, 155

Amsterdam
Van € 1.755 tot 2.250 /mnd

Omschrijving

De Warmoesstraat is een van de oudste straten van Amsterdam. Het loopt parallel aan het Damrak, van de hoek van Prins Hendrikkade en Zeedijk tot aan de Dam. Nummer 155 heeft al van alles gehuisvest: een koopmanshuis, een herberg, een tabaksfirma en een pension. Gebouwd rond 1600 met aan de achterkant een kolfbaan, heeft het gebouw door de eeuwen heen veel veranderingen ondergaan. Rond 1920 kreeg het een nieuwe winkelpui en balkon die nu als monumentaal zijn aangemerkt. Dit gebouw herbergt nu 6 kantoorruimtes, een vergaderruimte in de voormalige bestuurskamer van de tabaksfirma, een barbershop en onze Fitroom.

In het gebouw zijn doorlopend units beschikbaar in verschillende afmetingen. Hieronder vindt u meer informatie over de beschikbare units. Staat hetgeen u zoekt er niet tussen? Neem vooral even contact op!

Downtown Offices
Het bedrijf biedt huurders een instapklare kantoorruimte. Het enige dat u hoeft mee te brengen, is uw apparatuur. De rest regelen zij voor u: snel internet, betaling van gemeentelijke belastingen, uw eigen keuken of een gedeelde pantry, schoonmaak, afvalverwijdering en een mooie vergaderruimte in de stijl van de Amsterdamse School. Op aanvraag kunt u ook meubels huren. In elke keuken vindt u een Nespresso-machine.

'Part of the city'
Downtown Offices is geïnspireerd door de stedelijke filosofie van Jane Jacobs (1916-2006), waarin de juiste mix van gebouwen, gebruikers en faciliteiten de kracht van een buurt bepaalt. Met dat in gedachten wil het bedrijf met de kantoren bijdragen aan een veelzijdig stadscentrum van Amsterdam waar werken, vergaderen en recreëren elkaar regelmatig afwisselen. Downtown Offices streeft naar een duurzaam beheer. Lokale leveranciers, goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer of de fiets, papier met FSC-keurmerk en 100% groene energie van Pure Energie dragen hieraan bij.

- Unieke locaties in het stadscentrum van Amsterdam
- Van 9 tot 240m²
- Per kwartaal opzegbaar
- Internet ondersteuningsdesk
- Gratis gebruik van vergaderruimtes
- 24/7 toegang
- Inspirerende medehuurders

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorgebouw? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van het project aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende afspraak met de ontwikkelaar van het pand inplannen.

Foto's

Omgeving

Op de exacte locatie van Warmoesstraat 149 en 151 stonden ooit twee koopmanshuizen. Heer Ellerman en heer Harms van een gelijknamige drukkerij sloopten de huizen eind 19e eeuw om ze te vervangen door een imposant hoofdkantoor in moderne stijl. De entree met een grote houten deur, granieten trap en gewelfd plafond zijn nog steeds zichtbaar. Het gebouw heeft een kelder en drie verdiepingen. Het gebouw met de nummers 149-151 is aan de binnenkant verbonden met Warmoesstraat 153.

360° foto's en video

Planning

Start verhuur juni 2024

Aanbod

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Van € 1.755 tot 2.250 /mnd