Kleine Gartmanplantsoen

Amsterdam
Van € 1.395 tot 15.750 /mnd

Omschrijving

Een karakteristiek kantoorgebouw uit de jaren 60 beschikbaar op het Leidseplein en drie eeuwenoude gebouwen nabij de Bijenkorf. Elk gebouw heeft zijn eigen unieke geschiedenis en kenmerken.

Gebouwd in 1958 met grote ramen, voelt dit gebouw alsof je in New York bent. Van binnen is er veel licht en kun je genieten van een prachtig uitzicht op het levendige Leidseplein. Stedelijke hotspots zoals de Stadsschouwburg, de Apple Store, Café de Balie en Paradiso zijn in de buurt. Zeven verdiepingen vol creatieve en professionele dienstverlenende bedrijven. Gratis gebruik van de 'Boardroom' op de tweede verdieping.

In het gebouw zijn doorlopend units beschikbaar in verschillende afmetingen. Hieronder vindt u meer informatie over de beschikbare units. Staat hetgeen u zoekt er niet tussen? Neem vooral even contact op!

Downtown Offices
Het bedrijf biedt huurders een instapklare kantoorruimte. Het enige dat u hoeft mee te brengen, is uw apparatuur. De rest regelen zij voor u: snel internet, betaling van gemeentelijke belastingen, uw eigen keuken of een gedeelde pantry, schoonmaak, afvalverwijdering en een mooie vergaderruimte in de stijl van de Amsterdamse School. Op aanvraag kunt u ook meubels huren. In elke keuken vindt u een Nespresso-machine.

'Part of the city'
Downtown Offices is geïnspireerd door de stedelijke filosofie van Jane Jacobs (1916-2006), waarin de juiste mix van gebouwen, gebruikers en faciliteiten de kracht van een buurt bepaalt. Met dat in gedachten wil het bedrijf met de kantoren bijdragen aan een veelzijdig stadscentrum van Amsterdam waar werken, vergaderen en recreëren elkaar regelmatig afwisselen. Downtown Offices streeft naar een duurzaam beheer. Lokale leveranciers, goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer of de fiets, papier met FSC-keurmerk en 100% groene energie van Pure Energie dragen hieraan bij.

- Unieke locaties in het stadscentrum van Amsterdam
- Van 9 tot 240m²
- Per kwartaal opzegbaar
- Internet ondersteuningsdesk
- Gratis gebruik van vergaderruimtes
- 24/7 toegang
- Inspirerende medehuurders

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorgebouw? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van het project aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende afspraak met de ontwikkelaar van het pand inplannen.

Foto's

Omgeving

Kleine-Gartmanplantsoen is een plein en park in het centrum van Amsterdam. Het vormt de verbinding tussen het Leidseplein en de Weteringschans.

360° foto's en video

Planning

Start verhuur juni 2024

Aanbod

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Van € 1.395 tot 15.750 /mnd