Hústernoard 2 9294 MX Aldwâld

€ 950.000 k.k.
Blikvanger Authentieke bedrijfswoning met bedrijfspand (paintballcentrum)

Omschrijving

Een bedrijfswoning saai en degelijk, ondergeschikt aan de zaak? Niet hier. Een prachtige statige woning, vol met authentieke details en goed onderhouden. Bij binnenkomst in de woning wordt u begroet door een lichte centrale hal, keurig afgewerkt met lambrisering waartussen fraaie deuren toegang bieden tot de diverse vertrekken. De woonkamer is in de afgelopen jaren gemoderniseerd en biedt door de meerdere raampartijen een prettige leefruimte en gaat over in de aangrenzende eetkamer. De voorkamer kan dienst doen als slaapkamer waardoor het geheel in combinatie met de badkamer op de begane grond, levensloopgeschikt is. In de keuken vindt u een keukenblok in U-opstelling die u van alle gemakken voorziet. Het keukenblok is al iets ouder, maar houdt het nog prima enkele jaren vol. De bijkeuken geeft toegang tot het toilet en een proviandruimte.
De trap naar de eerste verdieping voert u naar de overloop, die de drie slaapkamer met elkaar verbindt. Alle slaapkamers beschikken over meer dan voldoende (vaste) kastruimte. De badkamer beschikt over een bad, douche, toilet en een wastafel.

En dan het bedrijfspand. Prachtig verscholen tussen de bomen aan het doorgaande vaarwater van de Strobosser Trekfeart ook een pand vol historie. Ooit een melkfabriek, maar in de afgelopen jaren het letterlijke strijdtoneel van menig familiedag en bedrijfsuitje, treffend omgedoopt tot The Bullet Factory, het topuitje in het Noorden! Waar vroeger de deuren toegang gaven tot een ambachtelijke omgeving, is het nu het beginpunt van een rondgang langs een bonte verzameling aan unieke ruimtes.
Bent u ondernemer en op zoek naar een goedlopende onderneming om voort te zetten (zie: paintball-bulletfactory.nl), of wellicht een locatie om uw eigen dromen te verwezenlijken? Deze unieke locatie aan het water biedt u volop opties. De locatie heeft een recreatieve bestemming-1. Wij heten u van harte welkom aan de Husternoard 2 te Aldwald.

De karakteristieke dubbele deuren aan de voorzijde van The Bullet Factory geven toegang tot een ruime centrale hal, het startpunt van een rondgang langs een serie unieke ruimtes. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een kleedruimte waarnaast een ontvangstruimte voor de gasten aanwezig is. In deze ontvangstruimte is bar aanwezig zodat de gasten meteen hartelijk verwelkomd kunnen worden. Meerdere groepen tegelijk is hier geen enkel probleem, want aan de achterzijde van deze ruimte bevindt zich, met een tussengelegen keuken, een tweede ontvangstruimte, geheel in ‘Saloon’-stijl en eveneens eens voorzien van een bar. De overige ruimtes in het voorste gedeelte van het pand bestaan uit onder meer een toiletgroep, magazijn, bergruimte, een rodeo ruimte, klimwanden en een wasserette.
En dan wacht het hart van The Bullet Factory; een enorm scala aan diverse paintball speelruimtes, ieder met hun eigen stijl en omvang. En hoewel wij deze met veel plezier voor u zouden omschrijven, zeggen in dit geval de foto’s per stuk echt meer dan duizend woorden. De speelruimtes worden aan de achterzijde van het pand geflankeerd door ruim opgezette opslagruimtes, perfect geschikt om het periodieke onderhoud aan de banen uit te voeren en voor het opslaan van de diverse decorstukken, mocht u eens van stijl willen wisselen.

Bent u net zoals wij erg enthousiast geworden en wilt u eens komen kijken? Laat het dan gerust weten. Onze makelaars leiden u graag (ongewapend) rond.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 950.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en toerisme & dagrecreatie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
1.604 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.450 m²
Terrein oppervlak
4.148 m²
Kantoor oppervlak
154 m²
Perceel
8.270 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 217 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied en aan vaarwater
Bereikbaarheid
Bushalte op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
11 parkeerplaatsen (1 overdekt, 10 niet-overdekt)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hústernoard 2

€ 950.000 k.k.