Ootmarsumsestraat 172-182 7603 AM Almelo

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever presenteren wij u met genoegen, geheel vrijblijvend, deze herontwikkelingslocatie van de Ootmarsumsestraat 172-182 in Almelo. Het betreft een perceel waarop twee aaneengeschakelde woningen en een bedrijfsruimte zijn gevestigd. Het perceel heeft een totale grootte van circa 2.099 m².

Voor de verkoop wordt geen vraagprijs gehanteerd maar worden partijen verzocht een onvoorwaardelijke bieding te doen.

De transactie is op basis van een “as-is” principe, hetgeen betekent dat de levering in huidige staat zal plaatsvinden.

PERCEEL:
Het perceel is kadastraal bekend:

Gemeente: Ambt-Almelo
Sectie: B
Nummers: 6044, 6045, 7101, 7990 en 8481
Grootte: 2.099 m²

Het betreft een thans bebouwd perceel ter grootte van totaal 20 are en 99 centiare, gelegen aan de Ootmarsumsestraat 172-182 te Almelo en kent reeds bestaande bebouwing.

Het perceel valt onder het bestemmingsplan “Sluitersveld“ en kent grotendeels de basisbestemming “Bedrijf". De bijbehorende functieaanduiding is “opslag”. Ook is gedeeltelijk sprake van de basisbestemming “Wonen”. Het gehele perceel kent als dubbelbestemming “Waarde – Archeologische verwachting middelhoog”. Toegestaan is bebouwing waarbij de maximale bouwhoogte 9 m¹ bedraagt. Het maximale bebouwingspercentage van het terrein bedraagt 75%.
De gedetailleerde bestemmingsplangegevens zijn te vinden in de dataroom of op BEBOUWING:
Het perceel kent reeds bestaande bebouwing, bestaande uit een bedrijfsruimte en twee aaneengeschakelde bedrijfswoningen. Het complex kent verschillende bouwjaren variërend tussen 1910 en 1961.

Het complex is gelegen aan de Ootmarsumsestraat nabij het centrum Almelo. De Ootmarsumsestraat vormt een verbinding tussen dit centrum en de Rijksweg N349.

De bestaande bedrijfsruimte kent de volgende metrages:
Bedrijfsruimte (hoogte 4 meter): circa 596 m² v.v.o.
Bedrijfsruimte (hoogte 3,5 meter): circa 460 m² v.v.o.
Kantine / sanitaire ruimten: circa 138 m² v.v.o.

De totale inhoud van de twee bedrijfswoningen bedraagt circa 820 m³.

LOCATIE:
Almelo
Almelo is een stad en gemeente in de regio Twente in de Nederlandse provincie Overijssel en heeft circa 72.373 inwoners. Almelo heeft wijken met luxe bungalows, statige herenhuizen en villa's, maar ook tal van sfeervolle straten, hofjes en buurten met woningen uit de jaren '20 en '30. Ook de nieuwe wijken hebben een eigen stijl. In de binnenstad vind je de grote ketens maar ook genoeg leuke en lokale winkels met gezellige cafés en kroegen. Daarnaast heeft Almelo prachtige groenzones, oude beken, originele bomen en historische kanalen.

Ootmarsumsestraat
De ontwikkelingspropositie is gelegen op een uitstekende locatie aan de Ootmarsumsestraat, nabij het centrum van Almelo. In de directe nabijheid van deze locatie bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder het winkelcentrum rond het Eskerplein. Ook is de locatie gelegen op loopafstand van het Schelfhorstpark. Enerzijds leidt de Ootmarsumsestraat in de richting van het centrum van Almelo. Anderzijds bevindt zich de aansluiting op de N349 en de Van Rechteren Limpburgsingel. Diverse scholen bevinden zich tevens in de directe omgeving waardoor de locatie een unieke positie binnen de stad heeft. 

De locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en niet ver gelegen van het NS-Station en het busstation met een aansluiting op de ringstructuur in en om de stad.

VERKOOPPROCEDURE:
Het betreft een gestructureerde verkoopprocedure. In de dataroom zijn alle beschikbare gegevens weergegeven. Bij interesse ontvangt u een toegangscode voor de dataroom, waarbij u uitgenodigd wordt een bieding te doen. Het model biedingsformuiler is tevens in de dataroom opgenomen. Bij het uitbrengen van een bieding verklaart koper zich uitdrukkelijk akkoord met de in de dataroom weergegeven koopovereenkomst en leveringsakte.

DATAROOM:
De in de dataroom gepresenteerde informatie is zorgvuldig samengesteld op basis van de beschikbare gegevens. Verkoper en Cushman & Wakefield aanvaarden op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de eventuele onvolledigheid, onjuistheid en/of onduidelijkheid van de informatie in deze dataroom.
 
Daarnaast aanvaarden verkoper Cushman & Wakefield op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor mededelingen en/of inlichtingen die niet in deze dataroom zijn opgenomen.

Op alle verstrekte informatie waaronder ook de dataroom is onze disclaimer van toepassing. Deze is tevens te vinden in de dataroom.

BIEDING:
Het verschaffen van toegang tot de dataroom, strekt tot een uitnodiging aan de betrokken gegadigden om een onvoorwaardelijke bieding uit te brengen. Het model biedingsformulier is in de dataroom opgenomen. Bij het uitbrengen van de onvoorwaardelijke bieding verklaart koper zich uitdrukkelijk akkoord met de in dataroom weergegeven koopovereenkomst en leveringsakte.

Een onvoorwaardelijke bieding dient uiterlijk voor vrijdag 29 mei 2020, 17:00 uur per mail worden verstuurd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten

Oppervlakte
1.056 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.056 m²
Perceel
2.099 m² (in units vanaf 1.056 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ootmarsumsestraat 172-182

Prijs op aanvraag Veiling