Veemarkt 1019 DA Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Bedrijvencentrum De Veemarkt is gelegen aan de oostkant van Amsterdam in stadsdeel Zeeburg. Het bedrijvencentrum kenmerkt zich door haar karakteristieke uitstraling en de centrale ligging binnen de ring van Amsterdam. De uitstekende ligging en bereikbaarheid alsmede de diverse mogelijkheden maken De Veemarkt tot een gewilde locatie bij zowel creatieve als ambachtelijke bedrijven.

Het terrein bestaat in totaal uit circa 21.500 m² kantoor-/bedrijfsruimte, verdeeld in units vanaf circa 60 m². Een combinatie van bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte behoort tot de mogelijkheden. Alle ruimten zijn zeer functioneel en hebben een karakteristieke uitstraling. Vanwege de grote verscheidenheid aan verschillende typen kantoor- en bedrijfsruimten, is het terrein uitstekend geschikt voor uiteenlopende doeleinden, variërend van productie en opslag tot bedrijven die een creatieve ruimte zoeken en kantoorgebruik in algemene zin.

Gebouw
Bedrijvencentrum De Veemarkt bestaat uit zes verschillende gebouwen welke rond 1990 gebouwd zijn. De bouwblokken hebben verschillende indelingen en uiteenlopende metrages.

Buurt + hotspots
Bedrijvencentrum De Veemarkt op het Cruquiuseiland ligt zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en IJburg. Het Cruquiuseiland is grotendeels getransformeerd naar een levendig woon- en werkgebied met nieuwe architectuur afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Diverse creatieve bedrijven uit de mode-, interieur-, architectuur- en media-branche hebben zich reeds op het Cruquiuseiland gevestigd.

Aan de Entrepothaven, die tussen het Cruquiuseiland en het Borneo eiland in gelegen is, zijn diverse horecagelegenheden gevestigd zoals The Harbour Club Amsterdam Oost en Cruquius Local. In het nabijgelegen Flevopark is Proeflokaal ‘t Nieuwe Diep een echte hotspot verscholen tussen het groen en met een terras aan het Nieuwe Diep.

Bereikbaarheid
Bedrijvencentrum Veemarkt is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Dit in tegenstelling tot veel alternatieve bedrijventerreinen.

Via de Veelaan en Cruquiusweg is een snelle verbinding met centrumring S100 waardoor zowel de binnenstad als verschillende stadsdelen snel bereikt kunnen worden. Vanaf de Ringweg A10-noord is het bedrijvencentrum binnen circa zes minuten bereikbaar vanaf afslag S114 via de Piet-Heintunnel.

Aan de Veelaan is tevens een bushalte waar de lijnen 22 en 65 vertrekken waardoor een directe verbinden met Centraal Station mogelijk is. Op tien minuten loopafstand is de tramhalte Rietlandpark gelegen waar tram 26 stopt. Deze zorgt tevens voor een uitstekende verbinding met Centraal Station.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
???????Informeer naar de actuele beschikbaarheid en huurprijs
Verschillende typen kantoor- en bedrijfsruimten
Goede bereikbaarheid
Gewilde locatie voor creatieve en ambachtelijke bedrijven

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
21.500 m² (in units vanaf 75 m²)
Bedrijfshal oppervlak
21.500 m²
Perceel
21.500 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veemarkt

Huurprijs op aanvraag