Bong 52 5991 EC Baarlo (LI)

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur(in delen):

BEDRIJFSRUIMTEN MET PARKEERTERREIN EN AANGRENZEND OMHEIND TERREIN TEGEN GUNSTIG TARIEF TE HUUR

De bedrijfsruimten inclusief parkeerterrein en omheind terrein zijn gelegen aan een goed bereikbare locatie vanaf de A67 en A73 aan een doorgaande weg tussen de Napoleonsbaan en N275. De bedrijfsruimte is als geheel of in twee ruimten onafhankelijk van elkaar te huur met ieder een eigen toegang en parkeerterrein.

De bedrijfsruimten zijn gelegen aan de Bong (doorgaande weg van Baarlo naar Helden/Maasbree) en is 675 m² gezamenlijk. Het terrein is inclusief parkeerterrein 1.989 m2 en zelfstandig bereikbaar via de openbare weg.

Bedrijfsruimten:
De ruimten totaal hebben een oppervlakte van 675 m2. Het is mogelijk om 2 bedrijfsruimten separaat te huren.

Bedrijfsruimte 1 heeft een oppervlakte heeft van ca. 230 m2. Deze bevindt zich aan de voorzijde en is makkelijk bereikbaar via eigen terrein en een loopdeur. Deze ruimte is voorzien van ramen voor daglicht. Voor de bedrijfsruimte liggen direct aangrenzend een parkeerterrein op eigen terrein voor 7 tot 8 auto’s deze is direct bereikbaar vanaf de openbare weg en voorzien van omheining.

Direct verbonden ligt bedrijfsruimte 2. Deze hoge ruimte heeft een oppervlakte van ca. 295 m2 en een aangrenzende afgesloten geventileerde opslag van ca. 150 m2. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een loopdeur en 1 grote hoge rolpoorten handbediend. Ook deze bedrijfsruimte is separaat en makkelijk bereikbaar via de openbare weg voor alle verkeer. Ook voor deze bedrijfsruimte liggen aangrenzend parkeerplaatsen op eigen terrein.

Terrein:
De bedrijfsruimten zijn gelegen aan de doorgaande weg de Bong en hebben parkeermogelijkheden direct aan de voorzijde van het pand op eigen terrein. Daarnaast is aan de achterzijde een afgezet terrein met mogelijkheden voor opslag buiten. Dit terrein is vanaf de openbare weg toegankelijk en bereikbaar voor vrachtverkeer.

Bestemming:
Het pand is te gebruiken voor opslag en heeft de bestemming: “Bedrijf” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten welke opgenomen zijn in milieucategorie 1 t/m 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten (gemeente Peel en Maas) toegestaan zijn.

Ligging:
De bedrijfsruimten zijn prima bereikbaar. Uitvalswegen (via de Napoleonsbaan) naar de autosnelwegen A67 en A73 (beide met aansluitingen ri. Duitsland) zijn op korte afstand gelegen (ca. 5 km). Binnen 5 minuten loopafstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Voorzieningen:
Voldoende mogelijkheid tot parkeren mogelijk. Alle toegangen via openbare weg zelfstandig toegankelijk. In overleg mogelijkheid voor beveiliging. Bedrijfsruimten zijn voorzien van internet. Er kan gebruik worden gemaakt van een gezamenlijke kantine/kantoorruimte en heeft een separate toilet en keuken.

Huurprijs:
- bedrijfsruimte inclusief aangrenzend parkeerterrein vanaf 24,50 per m2 per jaar (excl. BTW). Inclusief servicekosten internet, opstalverzekering, keuringen brandblussers, gemeentelijke belastingen, onderhoud terrein. Exclusief verbruikskosten elektra en water.
- terrein € 10,- per m2 per jaar (excl. BTW)

Beschikbaar:
Per 30 november 2021.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
675 m² (in units vanaf 230 m²)
Bedrijfshal oppervlak
675 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Restaurant op 4000 m tot 5000 m en winkel op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bong 52

Huurprijs op aanvraag