het Rister 14 8314 RD Bant

€ 1.650 /mnd

Omschrijving

Te huur: Het Rister 14 te Bant

Aan Het Rister 14 in Bant op een kleinschalig bedrijventerrein nabij de snelweg A6, bieden wij aan een vrijstaand bedrijfspand met buitenterrein. Het bedrijfspand is ca. 365 m² groot, waarvan de begane grond ca. 240 m² en verdieping van ca. 125 m². Dit bedrijfspand is geschikt voor meerdere bedrijfsdoeleinden en is voorzien van kantoorruimte en kleedruimte met sanitaire voorzieningen en een gedeeltelijke verdieping. Het betreft een pand met buitenterrein welke is omsloten door een hekwerk en aan de voorzijde v.v. dubbele toegangsdeuren. Het bedrijfspand heeft een loopdeur en een handmatig bedienbare overheaddeur. De kavel is in totaal 1.156 m² groot.

Het pand is gebouwd in 2010 en er is gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen zoals een geïsoleerd dak, sandwich gevelpanelen en de begane grondvloer bestaat uit stelcon platen. De verdieping middels staalconstructie en houten verdiepingsvloer. Die is bereikbaar middels brede vaste trap. In het pand is een normale meterkast met stroom aanwezig, gas en water alsmede verwarming middels een heater.

Oppervlakte
In totaal ca. 240 m² begane grond (ca. 12 x 20 meter) en een verdieping van ca. 125 m². Dak hoogte is (schuin aflopend) ca. 5,97 meter. Goothoogte ca. 3.850. Overheaddeur ca. (bxh) 4.0 x 3.75 meter.

Voorzieningen
- Aansluiting 3x 25A;
- 1x overhead deur met aan binnenzijde dubbele glazen deuren;
- TL verlichting;
- Gedeeltelijke (houten) verdiepingsvloer met vaste trap;
- 1x loopdeur;
- Kleedruimte met enkele douches, toilet, urinoir en uitstortgootsteen;
- Vloer v.v. stelconplaten en deels erbovenop houten afgetimmerde vloeren;
- Afsluitbaar buitenterrein met de mogelijkheid tot gebruik van 2 aanwezige containers.

Huurovereenkomst
Volgens het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurperiode
Bij voorkeur 5 jaar.

Huurprijs
€ 1.650,- excl. btw per maand (exclusief energielasten).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Betalingen
Per maand vooraf of per kwartaal vooraf.

Huurgarantie
Huurder dient een waarborgsom of bankgarantie te stellen groot drie maanden huur, inclusief een voorschot van de servicekosten, te vermeerderen met de BTW.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering
In overleg, kan snel

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
365 m²
Bedrijfshal oppervlak
365 m²
Perceel
1.156 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

het Rister 14

€ 1.650 /mnd