Verlengde Parallelweg 4 02 3771 LP Barneveld

€ 1.400 /mnd

Omschrijving

Veelzijdig bedrijfsgebouw met gunstige ligging in nieuw verzamelcomplex.

Op zichtlocatie aan de doorgaande weg richting het centrum van Barneveld is dit bedrijfsgebouw gelegen. Het bedrijfsgebouw beschikt over een totale vloeroppervlakte van circa 172 m² evenredig verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het bedrijfsgebouw is het eerste tussengebouw aan de linkerzijde gelegen vanaf de voorzijde van het bedrijfsverzamelcomplex.

Het bedrijfsgebouw is onderdeel van een nieuw en modern bedrijfsverzamelcomplex in Barneveld.
Het bedrijfsverzamelcomplex kenmerkt zich door de mooie architectuur en de grote raampartijen maakt het geheel zeer fraai. De begane grond is onder andere voorzien van een gevlinderde betonvloer met vloerverwarmingsslangen, een elektrisch bedienbare overheaddeur, een separate loopdeur en een vaste trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is tevens voorzien van een gevlinderde betonvloer met vloerverwarmingsslangen en grote te openen ramen. Deze raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding wat zorgt voor een prettige werkomgeving op zowel de begane grond als de eerste verdieping.

Het bedrijfsgebouw is bij uitstek geschikt voor opslag of werkplaats op de begane grond i.c.m. een nader te realiseren kantoorruimte op de eerste verdieping.

Het bedrijfsverzamelcomplex is gelegen nabij de op- en afritten van de snelweg A1 (afslag Voorthuizen). Daarnaast bevindt het treinstation Barneveld-Noord zich op loopafstand. Vanaf dit treinstation gaat meerdere keren per uur een trein naar Ede en Amersfoort. Het bedrijfsgebouw is dus optimaal te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Wilt u meer weten over dit geweldige pand?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
Begane grond
• gevlinderde betonvloer;
• vloerverwarmingsslangen (geen installatie);
• separate loopdeur;
• elektrisch bedienbare overheaddeur;
• rioolaansluiting;
• meterkast v.v. water en elektra;
• houten vaste trap;
Eerste verdieping
• gevlinderde betonnen verdiepingsvloer;
• vloerverwarmingsslangen (geen installatie);
• te openen ramen.

*verhuurder is bereid aanpassingen te doen in de indeling en voorzieningen van het bedrijfsgebouw. Deze additionele investeringen zullen worden verrekend in de huurprijs.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 172 m² evenredig verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Parkeren
Bij het gehuurde behoren drie (3) parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan
Bedrijf van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2.

Huurprijs
Vanaf € 1.400,00 per maand, exclusief btw en servicekosten.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven. Aanvullende servicekosten zijn maandelijks verschuldigd voor o.a. glasbewassing, gevelbewassing en terreinonderhoud.

Betaling
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.400 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
172 m²
Bedrijfshal oppervlak
172 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen