De Onderstal C 6658 KZ Beneden-Leeuwen

€ 945 /mnd

Omschrijving

Unieke kans om uw bedrijf hier te vestigen in een nieuw pand aan de Onderstal in Beneden Leeuwen. Heel centraal gelegen op een mooi, jong en groeiend industrieterrein. De combinatie van een mooie ligging met een praktisch ingedeeld bedrijfspand met kwalitatieve uitstraling is ideaal. In totaliteit bieden wij hier 4 mooie bedrijfsruimtes aan, allen met een mooi ruim oppervlakte van circa 160m² op de begane grond en een entresol van circa 30m². Iedere bedrijfsruimte kan nog naar eigen wens afgewerkt worden, dit in overleg met de eigenaar. Ieder bedrijfspand wordt voorzien van een overhead deur, een aparte loopdeur en ramen op beide verdiepingen, zodat er lichtinval is.

Deze bedrijfsunit krijgt de beschikbaarheid over 3 parkeerplaatsen.

De start bouw alsmede dan ook de oplevering van de bedrijfsruimtes zal in overleg zijn.

De bedrijfsunit wordt in de basis casco aangeboden, maar in overleg is er optioneel nog veel mogelijk naar wens van de opdrachtgever.

U bent als gebruiker van het pand zelf verantwoordelijk voor de voor uw bedrijfsvoering en inrichting benodigde vergunningen en dient deze ook zelf aan te vragen. Uw bedrijf moet voldoen aan de lijst van bedrijven categorie 1 t/m 3.1. Wij kunnen u zo nodig hierover nader informeren.

Enkele technische specificaties:
-De bedrijfsruimtes zijn van elkaar gescheiden door middel van betonnen brandwerende elementen 100mm (eenzijdig glad/ eenzijdig afgestreken).
-De wanden worden deels uitgevoerd als geïsoleerde sandwichpanelen met een witte zichtzijde aan de binnenzijde.
- De gedeelten waar gebouwd wordt in metselwerk wordt uitgevoerd als spouwmuur met een betonnen binnenspouwblad (100mm).
-Het dak wordt uitgevoerd als stalen dak profielplaten met daarboven een isolatielaag en afgewerkt met pvc dakbedekking.
-De betonvloer wordt geïsoleerd ter plaatse van het entresol, verder on-geïsoleerd.
-Het entresol wordt aangebracht door middel van een houten balklaag met beplating.

De huurprijs van deze bedrijfsunit C bedraagt €945,= excl. btw en excl. servicekosten per maand.

Een algehele verkoop is bespreekbaar, echter betekent dit dat dan alle bedrijfsruimtes verkocht dienen te worden, individuele verkoop is niet aan de orde. Mocht u alleen interesse hebben in koop, neem contact op voor meer informatie zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden.

Omgeving:

Bedrijventerrein ''Veesteeg West'' is gemakkelijk bereikbaar. Het is gelegen aan één van de verbindingswegen vanuit Leeuwen naar de Maas en Waalweg in Beneden-Leeuwen. Er zijn hier inmiddels meer dan 50 bedrijven en organisaties actief. Beneden Leeuwen ligt in de provincie Gelderland en is gelegen aan de rivier de Waal. De verbindingswegen N322 en N323 zorgen voor een goede verbinding naar omliggende dorpen en steden. Deze verbindingswegen zijn vanaf de bedrijfslocatie snel en gemakkelijk te bereiken.

De plaatsen Tiel maar ook 's Hertogenbosch, Oss, Beuningen en Nijmegen zijn allen binnen een kort tijdsbestek te bereiken. Beneden Leeuwen maakt onderdeel uit van de gemeente West Maas en Waal. Niet alleen groeit het aantal bedrijven door het mooie en nieuwe bedrijventerrein, ook het aantal woningen en inwoners neemt toe. Een ideale plaats om te wonen en te werken. Uw bedrijf hier vestigen zal dan ook een goede investering zijn.

BTW
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betaling
De huur en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Huurtermijn
5 jaar, verlenging voor telkens 5 jaar. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 945 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
186 m² (in units vanaf 156 m²)
Bedrijfshal oppervlak
156 m²
Kantoor oppervlak
30 m²
Vrije hoogte
6,1 m
Perceel
1.555 m² (in units vanaf 156 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Buitengebied Beneden-Leeuwen, Beneden-Leeuwen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Onderstal C

€ 945 /mnd