Wattweg 4622 Bergen op Zoom

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Kleinschalig opslagruimte ter grootte van circa 2.000 m2 . De ruimte is ideaal geschikt voor stadsdistributie. De locatie is gelegen op het voormalige 'Rogier Nerincx Richter-terrein' gelegen aan de Wattweg/ Edisonlaan op bedrijventerrein Lage Meren.

Deze twee halen, die links en rechts zijn ontsloten door een gangzone, zijn alleen intern te benaderen via de drive trough, van het hiervoor gelegen Eurobox selfstorage.  Het gebouw, en het terrein zijn zeer goed beveiligd en voorzien van een modern en hoge klasse beveiligingssysteem.

Gelet op de perfecte ligging nabij de diverse uitvalswegen alsmede op loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom een ideale locatie voor kleinschalige (stads)distributie of overflow aan opslag.

Los van de  genoemde ruimte van ca. 2.000 m2 is het ook mogelijk om kleinschalige ruimte te huren rechtstreeks via Eurobox. Meer informatie te vinden via

Bedrijventerrein Lage Meren kenmerkt zich door vestigingen van voornamelijk MKB bedrijven uit diverse sectoren, zoals onder andere: industrie, bouwnijverheid, transport, groot- en detailhandel. Het bouwterrein is voorzien van de bestemming 'gemengd' en voorziet daarmee in de mogelijkheid diverse functies te huisvesten.

Locatie
Het terrein is gesitueerd aan de toegangswegen Wattweg (spoorzijde bedrijventerrein Lage Meren) en Edisonlaan. Deze wegen zijn beide verbonden met de uitvalsweg Wouwsestraatweg. De Wouwsestraatweg vormt een directe verbinding tussen de snelweg A58/ A4 en het centrum van Bergen op Zoom. Het centrum van Bergen op Zoom en het Centraal Station zijn op loopafstand bereikbaar.

Op het nabij gelegen Philip Morris terrein is er een inhouse treinterminal aanwezig. Via deze terminal is een directe verbinding mogelijk op het gehele Europese railnetwerk.  Gezien de ligging aan de toegangsweg Wattweg en het spoor kunnen we spreken van een goede bereikbaarheid en zichtbaarheid.

Oppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte is bij benadering circa 2.000 m², in units van ca. 1.000 m2. Het exacte metrage is in overleg nader te bepalen.

Huurprijs
Distributieruimte: EUR 55,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW

Opleveringsniveau
Distributieruimte:
- betonvloer;
- vrije hoogte circa 3,5 meter;
- Entree via een grote overheaddeur;
- verlichtingsarmaturen (LED);
- verwarming middels heaters;
- Zeer goed beveiligd, klasse *******

Parkeren
Bij het object is parkeergelegenheid voor personenauto's op eigen terrein

Alle overige huurvoorwaarden zijn nader overeen te komen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
2.000 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.000 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren en heater

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wattweg

Huurprijs op aanvraag