Noorddammerweg 15 B 1424 NV De Kwakel

Huurprijs op aanvraag € 17.500 v.o.n.

Omschrijving

Het pand van EXTRA OPSLAG in Uithoorn kent verschillende multifunctionele garageboxen. Fase 1 is volledig uitverkocht. Door hoeveelheid aanvragen wordt er binnenkort gestart met Fase 2.

Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid door de ligging nabij de verschillende N wegen en zijn perfecte ligging in Uithoorn tussen De Kwakel, Aalsmeer en Amstelveen.

De bereikbaarheid zal alleen maar verbeteren de komende jaren omdat men druk is met het aanleggen van een tramlijn die Uithoorn verbindt met Amsterdam Station Zuid. De nieuwe tramhalte bevindt zich op 10 minuten loopafstand waardoor u binnenkort ook met het openbaar vervoer snel in Amsterdam bent.

TYPE GARAGEBOXEN

Box Type: A
Maat: L=3,5m, B=2m, H=3,7m
Inhoud: 25,9 m³

Box Type: B
Maat: L=3,5m, B=4m, H=3,7m
Inhoud: 51,8 m³

Box Type: C
Maat: L=3,5m, B=4m, H=3,7m
Inhoud: 51,8 m³

Box Type: D
Maat: L=7m, B=4m, H=3,7m
Inhoud: 103,6 m³

Box Type: E
Maat: L=10,5m, B=4m, H=3,7m
Inhoud: 155,4 m³

Box Type: F
Maat: L=7m, B=8m, H=3,7m
Inhoud: 207,2 m³

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit complex ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Noorddammerweg 15 B in de Kwakel aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

GEBRUIK

De boxen zijn zowel geschikt voor zakelijk als privé gebruik. Ieder krijgt een eigen huisnummer en postbus, daarom is het mogelijk uw bedrijf hier te vestigen.

De ruimtes zijn uitermate geschikt voor de opslag van uw camper, oldtimer, caravan of archief. Zowel de wanden, vloeren en het dak zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een vloeistofdichte vloer. De boxen zijn ook geschikt voor beleggers, de ruimtes zijn goed te verhuren.

DE VEILIGE OPLOSSING VOOR OPSLAG OF BEDRIJFSRUIMTE.

EXTRA OPSLAG biedt u een veilige garagebox. Wij begrijpen dat de veiligheid van uw eigendommen zeer belangrijk voor u is. Deze kunnen immers een financiële en soms ook emotionele waarde vertegenwoordigen.

Op het terrein is voldoende openbare verlichting en camerabewaking aanwezig.

Door een uitgekiend lichtplan komt ‘s avonds niemand ongezien het park op.

De luxe garageboxen staan op een volledig beveiligd park.

Onze boxen zijn brandwerend en individueel beveiligd met een brandalarm. Het hele terrein is omheind met hekken, toegang van het terrein gaat middels een poort met persoonlijke toegangscontrole. Je hebt alleen toegang tot de EXTRA OPSLAG garageboxen met een persoonlijke toegangscode. Het terrein wordt 24 uur per dag bewaakt door strategisch geplaatste camera’s. Een garagebox kopen bij EXTRA OPSLAG geeft de maximale beveiliging voor uw spullen.

KWALITEIT BOVEN ALLES

Wij leveren kwaliteit en werken uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Iedere box heeft een overheaddeur van Hormann en een alarmsysteem van Honeywell. De boxen zijn 60 minuten brandwerend en uit testen van TNO is gebleken dat ze voldoen aan de hoge eisen NEN 6069:2005 voor brandwerendheid. Tevens voldoen de garageboxen aan het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat dat jaarlijks wordt gecontroleerd en vernieuwd.

24 uur per dag terrein toegang.
EXTRA OPSLAG is voor gebruikers van het pand 24 uur per dag toegankelijk. Elke gebruiker van EXTRA OPSLAG ontvangt een handige keytag waarmee de toegangspoort wordt geopend en het alarm van de box wordt uitgeschakeld.

Een eigen postadres
Elke garagebox heeft een huisnummer. Begin van het bedrijventerrein zijn er brievenbussen geplaatst. Met het postadres kan je de zakelijke post goed gescheiden houden van de persoonlijke post.

Extra Opslag Locatie
EXTRA OPSLAG is centraal gelegen bij een woonwijk en dicht bij alle ontsluitingswegen. Ook heeft elke garagebox heeft een eigen meter, dus gaat de buurman over het gemiddelde verbruik heen, dan betaalt hij dat zelf! Wel zo eerlijk.

Camera toezicht
Er is 24 uur per dag cameratoezicht. De camera’s zijn strategisch geplaatst, zodat alle boxen in beeld zijn. Zij kunnen direct alarm slaan en de nodige maatregelen treffen.

Extra Opslag levert kwaliteit
De garageboxen van EXTRA OPSLAG worden opgeleverd met hoogwaardige materialen, zoals een sectionale Hormann overheaddeur en een Honeywell alarmsysteem. Daarnaast zit er op de box standaard 10 jaar garantie. Dan is er ook nog een actieve VvE die onder andere zorgt voor een meerjarenonderhoudsplan en een opstalverzekering.

Uitgekiend lichtplan
EXTRA OPSLAG heeft een uitgekiend lichtplan, waardoor er geen donkere plekken op de parken zijn. De camerabeelden kunnen het gehele gebouw overzien. Het is niet mogelijk om het terrein ongezien te betreden.

KOOPCONDITIES

Vraagprijzen: vanaf € 17.500,- V.O.N. excl. BTW.

VvE Bijdrage: vanaf € 66,50 afhankelijk van de daadwerkelijke metrages.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding: in overleg.

HUURCONDITIES

Vraagprijs: Op aanvraag.

Huurperiode: In overleg, vanaf één maand is al mogelijk.

Opzegtermijn: minimaal één maand.

Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie van één maand.

BTW: Is van toepassing op de huur.

Aanvaarding: In overleg.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit complex? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Noorddammerweg 15 B in de Kwakel aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het complex inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 17.500 vrij op naam
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Garagebox
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
42 m² (in units vanaf 7 m²)
Bedrijfshal oppervlak
42 m²
Vrije hoogte
3,7 m

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noorddammerweg 15 B

Huurprijs op aanvraag € 17.500 v.o.n.