Energieweg 58 013-022 6651 KT Druten

€ 139.500 v.o.n.
Blikvanger Representatieve en moderne bedrijfs-/kantoorunits!

Omschrijving

Fase I van totaal 23 nieuwbouw bedrijfs-/kantoorunits in het representatieve en moderne bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan Energieweg 58 013-022 en 60 te Druten.

Wij gaan van start met de verkoop van Fase I van bedrijfsverzamelgebouw Energieweg 58-60 te Druten. Fase I bestaat uit 10 units met elk een totaal bruto oppervlakte van ca. 116 m², verdeeld over een begane grond van ca. 58 m² en een verdiepingsvloer van ca. 58 m² en 1 grote bedrijfs-/kantoorunit van ca. 405 m², verdeeld over een begane grond van ca. 212 m² en een verdiepingsvloer van ca. 193 m². Zie voor de grote kopunit de volgende (aparte) aanmelding met verkoopgegevens:

Algemeen:
Bedrijfsverzamelgebouw Energieweg 58-60 te Druten bestaat uit totaal 23 bedrijfs-/kantoorunits met en bruto vloeroppervlakte variërend van 116 m² tot en met 405 m² verdeeld over twee verdiepingen. Alle units zijn voorzien van een verdiepingsvloer alwaar een (ondersteunde) kantoorruimte en/of opslagruimte gecreëerd kan worden door de nieuwe eigenaar. Bij elke bedrijfs-/kantoorunit behoort een gebruiksrecht op minimaal 1 parkeerplaats.

De bedrijfs-/kantoorunits hebben ruim voldoende hoogte, namelijk ca. 3,70 meter op de begane grond en ca. 2,80 meter op de verdiepingsvloer. De maximale vloerbelasting op de begane grond bedraagt 1000 kg/m² en op de verdiepingsvloer 250 kg/m². Elke bedrijfs-/kantoorunit beschikt over een loopdeur en overheaddeur, waardoor de unit toegankelijk is voor bijvoorbeeld uw auto of bedrijfsbus. De aanwezige ramen zorgen voor voldoende daglichttoetreding op de verdiepingsvloer. Daarmee zijn de units perfect voor de ZZP’er die de benedenverdieping gebruikt voor opslag en boven voor (ondersteunend) kantoor.

Het bedrijfsverzamelgebouw zal hoogwaardig worden afgewerkt, waarbij gebruik gemaakt zal worden van onderhoudsarm materiaal, o.a. (deels) metselwerk, gevelbeplating en aluminium kozijnen.

Locatie:
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd aan de Energieweg 58-60 te Druten gelegen op bedrijventerrein Westerhout-Zuid. Het betreft een perfectie zichtlocatie vanaf de verbindende Noord-Zuidweg tussen de Van Heemstraweg en de N322. Het bedrijventerrein heeft een goede ontsluiting met de A15, A73 en A50. Dichtbij het bedrijfsverzamelgebouw is een bushalte gesitueerd waar vandaan bussen rijden met bestemmingen Nijmegen, Den Bosch en Tiel en vv. Al deze drie bestemmingen hebben ook nog eens op de eindbestemming een treinstation waarmee de bereikbaarheid van het bedrijfsverzamelgebouw optimaal te noemen is.

Casco-oplevering
De bedrijfs-/kantoorunits zullen casco worden opgeleverd, waarbij wel diverse optiemogelijkheden zijn. Hiervoor kunt u de optieprijslijst opvragen bij ons kantoor.

Bestemming:
De bedrijfs-/kantoorunits zijn bestemd voor bedrijven in milieucategorieën 1 tot en met 3b (Bestemmingsplan Van Heemstraweg-Zuid).

Eigendom:
De units worden gerealiseerd op eigen grond en zijn dus kadastraal gesplitst. Bij de units hoort onlosmakelijk een onverdeeld aandeel in het mandelig gebied bestaande uit de toegangsweg en parkeerplaatsen. zoals weergegeven op de situatietekening van onderhavig project. Er is dus GEEN VVE van toepassing bij dit project.

Eigen gebruik of verhuur
De bedrijfs-/kantoorunits zijn door de ligging en ontwerp bijzonder geschikt voor elke ZZP’er en kleine MKB’er. Daarvan zijn er in de omgeving heel erg veel. Als u een bedrijfsunit koopt om deze te verhuren kunt u rekenen op een goed rendement.

Koopprijs/beschikbaarheid:
10 units van 116 m² - Prijs € 139.500 v.o.n. excl. BTW. (Nog beschikbaar: 10 units)

Extra informatie en technische omschrijving
Voor extra informatie en een uitgebreide technische omschrijving kunt u de brochure downloaden en/of contact opnemen met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 139.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
116 m²
Bedrijfshal oppervlak
116 m²
Perceel
4.000 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Energieweg 58 013-022

€ 139.500 v.o.n.