Meerheide 15 -17 5521 DZ Eersel

€ 50 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR
Deze multifunctionele, gebruiksklare cross dock met diverse opslagruimtes en garages en een perceel van 20.000 m² is gelegen op bedrijventerrein "Meerheide" in Eersel in de nabijheid van de rijksweg A67. Op het perceel zijn diverse parkeergelegenheden voor zowel personenauto's als voor het stallen van vrachtverkeer.

Object
De bedrijfsruimte (oppervlakte ca. 1.439 m²) heeft een degelijke uitstraling. Het object beschikt over een vrije hoogte van ca. 7 meter en is toegankelijk via zes overheaddeuren. De verdiepingsvloer van het magazijn is van beton.
Daarnaast bevinden zich op het perceel nog 20 docks (oppervlakte ca. 4.200 m²) met levelers. De vrije hoogte is ca. 8 meter. Het buitenterrein is gedeeltelijk ingericht als laadkuil-, los- en manoeuvreerruimte en het overige buitenterrein is grotendeel verhard met een klinkerbestrating en is ingericht ten behoeve van parkeren voor personenauto's en de stalling van vrachtwagens en trailers. Het terrein is omheind met hekwerk en voorzien van een tweetal schuifpoorten als ook slagboominstallatie.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 50 per m² per jaar excl. BTW voor de cross dock en € 20 per m² per jaar excl. BTW voor het buitenterrein
Aanvaarding: in overleg
Huurperiode: tot medio 2025

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer
volgens de consumentenprijsindex reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met btw belast; indien huurder niet aan “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van
rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
Eersel is een dorp dat is gelegen onder de rook van Eindhoven tussen de plaatsen Bergeijk en Hapert. Hier wonen ca. 19.800 mensen waarbij Eersel van alle dagelijkse voorzieningen is voorzien. Vanwege de ligging in de Brainport Regio, vervult dit bedrijventerrein een belangrijke functie met betrekking tot productie en logistieke dienstverlening.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
4.200 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.200 m²
Terrein oppervlak
20.000 m²
Perceel
36.560 m²

Indeling

Voorzieningen
Loading docks en overheaddeuren

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meerheide 15 -17

€ 50 /m²/jaar