Rijnstraat 44 4191 CL Geldermalsen

€ 80.000 /jr

Omschrijving

Op een ideale locatie aan de rand van bedrijventerrein Lingewaarden ligt deze zeer ruime en veelzijdige bedrijfsruimte uit circa 1975 met ruime parkeergelegenheid die alle mogelijkheden biedt voor jouw zakelijke ambities. Met een indrukwekkende totale oppervlakte van maar liefst 1.136 m² aan bedrijfsruimte (met een mogelijke vloerbelasting van 2.000kg/m²) en 217 m² aan kantoorruimte, verdeeld over twee verdiepingen, staat deze locatie klaar voor ondernemers die op zoek zijn naar ruimte en functionaliteit om hun zakelijke dromen te verwezenlijken!

Locatie:
Wat deze locatie extra bijzonder maakt, is de uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de strategische ligging nabij verkeersknooppunt Deil, in het midden van Nederland, waar de A2 en A15 samenkomen, is het pand perfect toegankelijk voor klanten, leveranciers en personeel. Je kunt rekenen op een moeiteloze connectie met belangrijke wegen en bestemmingen in het hele land. Alsof dat nog niet genoeg is, bevindt zich op slechts loop/fietsafstand een uitgebreid dorpscentrum boordevol dagelijkse voorzieningen. Van winkels tot eetgelegenheden, alles wat je nodig hebt is binnen handbereik. En laten we het niet vergeten: er is zelfs een groot NS-station en een netwerk van busverbindingen in de buurt, wat betekent dat ook het openbaar vervoer in ruime mate aanwezig is. Jij en je team zullen moeiteloos kunnen reizen, of het nu om werk of ontspanning gaat. Dit is het soort locatie dat jouw bedrijf een ongekende voorsprong geeft.

Indeling begane grond:
Binnenin het pand vind je op de begane grond een overdekte entree/hal met meterkast en toilet, twee kantoorruimten, waarvan 1 met balie en pantry. Tussenhal met trapopgang naar de verdieping. De ruime bedrijfsruimte biedt veel flexibiliteit, hoogte en beschikt over toiletgroepen met 2 toiletten en een handige doucheruimte. Met gemakkelijke toegang via 2 elektrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde, alsmede schuifdeuren aan zij- en achterkant, is deze ruimte ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Op dit moment is er ook een open verbinding naar nummer 42, welke ook te huur is, wat extra mogelijkheden biedt voor expansie.

Indeling verdieping:
Op de verdieping nog 3 kantoorruimten, waarvan 1 is voorzien van een eenvoudige pantry.

Bestemming:
Wat betreft bestemming, hoef je je geen zorgen te maken. Dit pand valt binnen het veelzijdige bestemmingsplan Lingewaarden 1976/1986 van de gemeente Geldermalsen, met de functieaanduiding Handel en Nijverheid Klasse A. De mogelijkheden zijn dus eindeloos en volledig aanpasbaar aan jouw zakelijke visie. Voor meer informatie en de volledige tekst van het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.nl

Bijzonderheden:
Dit object verkeert geheel in eenvoudige staat van afwerking en heeft gedateerde voorzieningen.
De vrije hoogte is opvallend hoog met tegen de spanten ca. 5 m en tussen de spanten ca. 7.20 m.
Parkeren: Er is ruimte rond het object voor het parkeren van circa 26 auto’s.
Tevens mogelijkheid voor gezamenlijke huur nummer 42 en 44, zie aparte aanmelding.

Voorwaarden bij huur
* Er geldt een minimale eerste huurperiode van 3 jaar.
* De opzegtermijn is 1 jaar.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI,
als vastgesteld door het CBS).
* Waarborgsom of bankgarantie: er wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd ter grootte van 2 maanden huur verhoogd met BTW.
* De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Grijp deze kans en zet de eerste stap naar jouw succesvolle zakelijke toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een bezichtiging om deze unieke ruimte zelf te ervaren. Jouw ideale bedrijfslocatie wacht op je!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 80.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
1.353 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.136 m²
Kantoor oppervlak
217 m²
Vrije hoogte
50 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
25 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijnstraat 44

€ 80.000 /jr