Industrieweg 66 5422 VK Gemert

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

GROEIEN IN GEMERT

De locatie
De ontwikkeling 'Groeien in Gemert' is gelegen op de beste zichtlocatie van Smartpark Gemert door de uitstekende zichtbaarheid vanaf de drukke randwegen Oost-Om en Peeldijk. Daar waar Gemert een centrale ligging kent tussen de A50, de A67 en A73 is zij uitstekend bereikbaar voor (vracht)verkeer middels de belangrijke provinciale verbindingswegen N605, N615, N272 en N279. Bovendien zijn er een tweetal vliegvelden in de nabije omgeving te vinden, Eindhoven Airport en Weeze Airport.

Het plan
Het terrein is onderdeel van de rijke ondernemersgeschiedenis van Unidek dakelementen. Exact 50 jaar geleden werd het bedrijf, dat enorm groeide, gevestigd op deze grond in Gemert. Bewezen vruchtbare grond waar nu ook andere ondernemers de mogelijkheid krijgen om een volgende stap te zetten. Door de flexibiliteit van de uit te geven kavels bieden wij zowel kleine als grote bedrijven de mogelijkheid om te groeien in Gemert.

'Groeien in Gemert' biedt het perfecte visitekaartje voor uw organisatie. Het prestigieuze totaalontwerp dat gerealiseerd wordt door Unibouw, is modern en wordt gebouwd volgens de laatste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. De 5 hectare die de ontwikkeling Groeien in Gemert groot is, zal ontwikkeld worden in vier fasen:

Fase 1 (2019): de nieuwbouw van het hoofdkantoor van de Van Dijk groep (1.000 m²) en 2.500 m² bedrijfsruimte is inmiddels gerealiseerd en door De La Roy en Unigoed betrokken.
Fase 2 (2021): de nieuwbouw van 2.000 m² bedrijfsruimte en 200 m² kantoor en 4.000 m² bedrijfsruimte en 300 m² kantoor.
Fase 3 (2021): de herontwikkeling van de voormalige Unidek productieruimte van 16.000 m² en 3.000 m² kantoor.
Fase 4 (2026): de herontwikkeling van een voormalige Unidek productieruimte van 7.000 m² en 1.500 m² kantoor.

In Fase 2 is deelverhuur vanaf 1.000 m² mogelijk en in Fase 3 en 4 is deelverhuur vanaf respectievelijk 2.000 m² en 3.000 m² mogelijk.

Doorgroeimogelijkheden
Door te kiezen voor Groeien in Gemert bieden wij u doorgroeimogelijkheden. Dit betekent dat huurders altijd de eerste optie tot huur hebben bij een nieuwe fase waarbij ook voor het einde van een huurperiode het huidige contract omgezet kan worden. Hiermee wordt ondernemers de mogelijkheid gegeven om door te blijven groeien.

Opleveringsniveau
Huurders hebben de mogelijkheid om gezamenlijk het ontwerp en opleveringsniveau te bepalen zodat het ontwerp aansluit bij uw behoefte voor verdere groei.

Parkeren
In de ontwikkeling is rondom de diverse panden rekening gehouden met voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming
De ontwikkeling 'Groeien in Gemert' is gelegen in het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Wolfsveld 2010' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-3' en als zodanig bestemd voor:
- industriële en ambachtelijke bedrijven/inrichtingen bedrijfsactiviteiten die genoemd staan in milieucategorie 2, 3.1 en 3.2, 4.1 en 4.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten;
- groothandelsbedrijven die genoemd staan in milieucategorie 2, 3.1 en 3.2, 4.1. en 4.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten.
- kantoorachtige bedrijven die genoemd staan in milieucategorie 2, 3.1 en 3.2, 4.1 en 4.2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten, met dien verstande dat de kavelgrootte van de bedrijven minimaal 2.000 m² bedraagt;
- kleinschalige bedrijven tot een perceeloppervlak van 5.000 m²;
- geluidszoneringsplichtige inrichtingen;
- horecavoorzieningen die ondergeschikt zijn aan en ten dienste staan van de doeleinden als genoemd;
- productiegebonden detailhandel, die ten dienste staan van en ondergeschikt is aan de bedrijven als genoemd.
Het volledige bestemmingsplan is inzichtelijk op meer informatie kunt u kijken op de website:

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
34.000 m² (in units vanaf 2.200 m²)
Bedrijfshal oppervlak
34.000 m²
Vrije hoogte
8 m

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 66

Huurprijs op aanvraag