Bedrijvenstraat 10 4283 JH Giessen

€ 3.580 /mnd

Omschrijving

BEDRIJVENSTRAAT 10 | Representatief bedrijfsobject gesitueerd op prachtige hoeklocatie op het bedrijventerrein van Giessen.

ALGEMEEN
Op mooie hoeklocatie op bedrijventerrein de Rietdijk in Giessen bieden wij dit net onderhouden bedrijfsobject aan. Het pand heeft een representatieve uitstraling en beschikt aan de voorzijde over een functioneel 2-laags kantoor (ca. 244 m²), met aan de achterzijde een geschakelde bedrijfsruimte (ca. 269 m²). Zowel de bedrijfshal als de kantoorruimte zijn van binnen en -buiten zeer compleet afgewerkt. Direct aan de voorzijde zijn diverse parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. Dankzij de ruime raampartijen van het kantoor en de lichtstraat in de bedrijfshal is er in het gehele object een riante hoeveelheid natuurlijk daglichtinval aanwezig.

STERKE PUNTEN
- Combinatie van bedrijfsruimte en kantoorruimte
- Gesitueerd op hoeklocatie
- Representatieve uitstraling
- Veel natuurlijk daglichtinval aanwezig
- Parkeren voor de deur

OPPERVLAKTEN
Totaal ca. 244 m² kantoorruimte, onderverdeeld in:
- ca. 86 m² kantoorruimte b.g.
- ca. 158 m² kantoorruimte v.d.

Totaal ca. 269 m² bedrijfsruimte, onderverdeeld in:
- ca. 231 m² bedrijfshal b.g.
- ca. 38 m² magazijn/toiletten b.g.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Bedrijvenstraat is gesitueerd op bedrijventerrein de Rietdijk in Giessen. Het bedrijventerrein ligt vast aan de Kern Giessen, tussen de provinciale wegen richting Veen/Wijk en Aalburg en Andel/Brakel/Zaltbommel. Giessen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. Het bedrijventerrein de Rietdijk betreft een van de grotere bedrijventerreinen in Altena welke deels ook een sub-regionale functie vervult. Het pand is gesitueerd nabij één van de entrees van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Gas-, elektra- en watervoorzieningen
- Brandblusmiddelen

Kantoorruimte:
- Representatieve entree met ontvangstruimte
- Systeemplafond met inbouwarmaturen
- Wand- en vloerafwerking
- Gescheiden toiletten
- Kantine met pantry
- Verwarming d.m.v. CV met radiatoren
- Airconditioning

Bedrijfsruimte:
- Betonvloer
- Overheaddeur (4,00 m1 x 4,20 m1) en loopdeuren
- Lichtstraten
- Magazijn/dienstruimte (voorzien van wand-, plafond- en vloerafwerking)
- TL-lijnverlichting
- Toiletruimte

Terrein:
- Terreinverharding d.m.v. klinkerbestrating en stelconplaten
- Parkeervakken
- EV laadpunt
- Tuinafwerking

BOUWAARD
Het pand is oorspronkelijk gerealiseerd in 2000 en is gebouwd op een onderheide betonnen fundering. Het kantoorgedeelte is gebouwd op traditionele wijze, waarbij de gevels zijn opgetrokken middels metselwerk. Het bedrijfsgedeelte is gebouwd d.m.v. een staalconstructie, de gevels bestaan uit een gemetselde borstwering en geïsoleerde sandwichpanelen. Het dak betreft een geïsoleerd plat dak met stalen dakplaten, afgewerkt met een kunststof dakbedekking en voorzien van een lichtstraat (3000 x 14450).

HUURPRIJS
€ 3.580,- excl. btw per maand

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

AANVAARDING
In overleg

KADASTER
Gemeente: Woudrichem
Sectie: I
Perceelnummer: 1892 (gedeeltelijk)

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUUROVEREENKOMST
Volgens ROZ-model, meest recente versie.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.580 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
513 m²
Bedrijfshal oppervlak
269 m²
Kantoor oppervlak
244 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bedrijvenstraat 10

€ 3.580 /mnd