Osloweg 4 9723 BL Groningen

€ 159 /mnd
Blikvanger Huur voor één jaar en krijg 4 maanden gratis!

Omschrijving

Werkruimte te huur

Als ondernemer wilt u kunnen groeien, toch groeit de werkruimte om u heen niet altijd met uw werkzaamheden mee. Edelbox heeft voor u een werkruimte te huur in de vorm van een garagebox waarin u de ruimte heeft om uw werkzaamheden voort te zetten. Denk hierbij aan opslag voor uw voorraden, een locatie om vanuit te werken of een postadres voor uw bedrijf.

Wilt u graag een flexibele werkruimte huren? Edelbox biedt niet alleen werkruimtes te huur aan voor de opslag van uw materialen en goederen, maar biedt ook de mogelijkheid om deze ruimtes in te richten als werkruimte. De ruimtes van Edelbox zijn voorzien van voldoende faciliteiten om te kunnen worden ingericht en dienen als geschikte werkruimte.

Werkruimte huren bij Edelbox

Hoe u uw werkruimte in wilt richten is aan u. Bent u bijvoorbeeld een fietsenmaker of onderhoudt u motoren of auto’s? Dan kunt u de werkruimte zo inrichten dat u zowel uw onderdelen kan opslaan, als ter plekke de fiets, motor of auto kan repareren. Als elektromonteur of loodgieter bent u vaak onderweg. Daarnaast heeft u ook een uitvalsbasis nodig om voorraden te bewaren of om klussen voor te bereiden. En als ontwerper of kunstenaar kunt u de werkruimte zo inrichten dat u de ruimte heeft om te ontwerpen. En dat u daarnaast genoeg plek en materialen tot uw beschikking heeft om deze uit te voeren.

Runt u een webshop? De werkruimten van Edelbox zijn ook voor u een uitkomst. Huur werkruimte en sla uw voorraad netjes en overzichtelijk op. Daarnaast kunt u een deel van de ruimte indelen als kantoorruimte, zo kunt u uw webshop onderhouden en bestellingen afhandelen vanuit één locatie. Werkruimte huren brengt u dus vele voordelen mee!

De locatie geeft de mogelijkheid voor een eigen postbusnummer en postadres voor uw onderneming. Dit brengt alleen maar voordelen met zich mee als u alles voor uw onderneming onder één dak heeft.

Faciliteiten Edelbox werkruimte

De werkruimten van Edelbox zijn verwarmd en droog met voldoende ventilatie. Hierdoor krijgt vocht geen kans en kunt u met een gerust hart uw materialen, apparatuur en documenten in uw werkruimte bewaren. De werkruimten zijn voorzien van meerdere stroompunten wat u flexibiliteit geeft binnen uw ruimte om de werkzaamheden te verrichten. Het complex bevindt zich op een afgesloten terrein dat enkel toegankelijk is met een taglezer. Daarnaast zijn er alarmsystemen aanwezig in het gebouw en zijn de ruimtes optimaal beveiligd tegen brand. U heeft de mogelijkheid om een wateraansluiting aan te leggen. In de algemene ruimtes zijn 2 toiletten en een AED op locatie.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 159 per maand
Servicekosten
€ 20 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
21 m² (in units vanaf 16 m²)
Bedrijfshal oppervlak
21 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Osloweg 4

€ 159 /mnd