Kokerbijl 11 t/m 11C 5443 PV Haps

€ 1.300 /mnd

Omschrijving

TE HUUR VANAF 1 JANUARI 2024 OF EERDER IN OVERLEG: Kantoor-/bedrijfsunit Kokerbijl 11 Haps: 136 m2, bestaande uit 68 m2 bedrijfsruimte op begane grond en 68 m2 kantoorruimte op 1e verdieping. Elektrische overheaddeur en aparte zij-ingang. Kantoor op 1e verdieping voorzien van tegelvloer, voldoende wcd’s en 12 internetaansluitingen, pantry met boiler en inbouwkoelkast, airco voor verwarmen en koelen, systeemplafond met ledverlichting, rookmelder en noodverlichting. Door de grote raampartijen aan 2 zijden is dit een zeer prettige werkplek! Inclusief toilet met fonteintje op begane grond. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur.

- Huurprijs €1.300,- per maand exclusief btw
- Servicekosten €105,- per maand exclusief btw

VERHUURD: Bedrijfsunit Kokerbijl 11a Haps: 40 m2 bedrijfsruimte op begane grond, hoogte 7mtr. Mogelijkheid tot het vergroten van het vloeroppervlak middels een entrosolvloer. Elektrische overheaddeur met lichtstraat en loopdeur. Voorzien van toilet en gootsteen met boiler. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. Eigen parkeerplaats.

VERHUURD: Bedrijfsunit Kokerbijl 11b Haps: 40 m2 bedrijfsruimte op begane grond, hoogte 7mtr. Mogelijkheid tot het vergroten van het vloeroppervlak middels een entresolvloer. Elektrische overheaddeur met lichtstraat en loopdeur. Voorzien van toilet en gootsteen met boiler. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. Eigen parkeerplaats.

VERHUURD: Bedrijfsunit Kokerbijl 11c Haps: 40 m2 bedrijfsruimte op begane grond, hoogte 7mtr. Mogelijkheid tot het vergroten van het vloeroppervlak middels een entresolvloer. Elektrische overheaddeur met lichtstraat en loopdeur. Voorzien van toilet en gootsteen met boiler. Eigen bemetering voor stroom, glasvezelinternet en water. Eigen parkeerplaats.

Ligging en bereikbaarheid
Onderdeel van bedrijfsverzamelgebouw Laarakker Business Center, centraal gelegen op nieuw en zeer goed beveiligd bedrijventerrein Laarakker te Haps/Cuijk, oa toegangspoort in avond en nacht met kentekenregistratie. Dichtbij A73 en A77. Beschikt over een centrale ligging in Zuid-Oost Nederland. Via bedrijventerrein Laarakker zijn bijvoorbeeld Nijmegen en Venray binnen 15 minuten bereikbaar via de dichtbij gelegen A73 en A77. Daarnaast beschikt Cuijk over een zeer goede verbinding via het openbaar vervoer.

Opslag, magazijn, werkplaats, stalling, ZZP'er, bouw, handel, kantoor, webshop, Laarakker, Haps / Cuijk, Nijmegen, Venlo, A73, A77

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks per 1 januari overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW: Ja, is van toepassing

Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een complex volop mogelijkheden op een toplocatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Kokerbijl 11 A - B - C in Haps aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.300 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
136 m² (in units vanaf 40 m²)
Bedrijfshal oppervlak
68 m²
Kantoor oppervlak
68 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kokerbijl 11 t/m 11C

€ 1.300 /mnd