Grote Bredeplaats 25 8861 BA Harlingen

€ 337.500 k.k.

Omschrijving

Centraal in het historische stadscentrum gelegen, biedt dit pand mogelijkheden om te wonen en te werken. Het levendige plein biedt ruimte aan (dag)horeca en restaurants. (horeca tot cat. 3 is toegestaan). Op de begane grond is eigentijdse bedrijfsruimte (BVO 179 m²). Op de 1ste en 2de verdieping is een sfeervol woonhuis gerealiseerd aan de achterzijde is een royaal dakterras. Totale perceeloppervlakte: 233 m².

De Grote Bredeplaats is het horecaplein van Harlingen. Overeenkomstig het bestemmingsplan mag hier horeca worden gevestigd. Natuurlijk kunt u de bedrijfsruimte ook als winkelruimte of anderzijds gebruiken. De bestemming is "centrum-1 / kerngebied Horeca". Op dit moment is de begane grond in gebruik als bakkerij.

Bedrijfsruimte.
B.g.: zelfstandig entree middels de pui, winkelruimte (ca. 112 m²), doorloop naar de bakkerij (ca. 43 m²) met o.a. keukenruimte en berging. Aan de achterzijde zijn diverse koelcellen. Deze kunnen worden overgenomen en/of worden verwijderd. Achtergelegen berging (ca. 36 m²) met loopdeur grenzend aan de achtergelegen steeg. Mogelijkheid voor achterom.

(Boven)woning.
Boven 1ste verd.: aan de voorzijde is een fraaie living met balkenplafond en royale raampartijen en een prachtig uitzicht over de binnenstad. De keuken is eigentijds en onlangs vernieuwd en uitgevoerd in lichte en moderne kleurstellingen. Er is een complete set inbouwapparatuur. Vanuit de centrale overloop is er toegang naar de toilet, badkamer met o.a. dubbele wastafel, inloopdouche v.v. stortdouche, toilet. De ruime slaapkamer heeft direct toegang naar de badkamer. Aan de achterzijde is een witgoedruimte opgenomen met loopdeur naar het platte dak. Vanaf het platte dak is er toegang tot de kapconstructie van de berging.
2de verd.: de gehele verdieping is keurig afgewerkt met 3 slaapkamers, waarvan er twee met elkaar gekoppeld zijn.

Er zijn verschillende punten m.b.t. de afwerking die aandacht verdienen. Dit betreft voornamelijk esthetische zaken en deels is sprake van onderhoud / herstel aan de buitenkant. We informeren u graag over de stand van zaken.

Algemeen: een uitstekende locatie in het bruisende centrum van de stad met een gevarieerd aanbod van winkels en horeca, op loopafstand van o.a. de (veer)haven, station, en o.a.:
- het pand is v.v. centrale verwarming, begane grond v.v. betonvloeren, deels v.v. isolerende voorzieningen o.a. isolerende beglazing, dakisolatie;
- deels v.v. authentieke details zoals hoge raampartijen, balkenplafonds;
- In de directe omgeving is voldoende parkeerruimte (vergunningstelsel);
- het betreft hier een Rijksmonument, geregistreerd onder nummer 20361, de onderhoudskosten van een rijksmonument kunnen fiscaal worden opgevoerd. Zie ook rijksmonumenten.nl;
- De veerboten naar Vlieland/Terschelling zijn op een steenworp afstand als ook de uitvalswegen richting het westen (ca. 80 minuten) en Leeuwarden;
- de voornoemde informatie is enkel informerend en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 337.500 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
179 m²
Bedrijfshal oppervlak
179 m²
Perceel
196 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grote Bredeplaats 25

€ 337.500 k.k.