Hei-Carisborgweg 5 A 6414 NL Heerlen

€ 1.275 /mnd

Omschrijving

!!!!!Let op, alleen met inschrijving eigen bedrijf!!!!!

Op rustige locatie in Heerlerheide, ligt dit bedrijfspand. Het object ligt vanuit de straat bezien achter door gelegen en is bereikbaar via een inrit van voorgelegen woningen (recht van overpad).

Het gebouw bestaat uit een kantoor gedeelde op begane grond (bijna 100 m²) en twee opslagruimtes die samen ca. 110 m² groot zijn. Op de 1e verdieping boven het kantoor is nog eens ca. 100 m² aan ruimte beschikbaar, maar is momenteel alleen via een externe trap aan de buitenzijde bereikbaar.

Het gebouw (kantoorruimtes) heeft het meest gunstige energielabel van A+++++ en is dankzij de 33 zonnepanelen in combinatie met de warmtepomp volledig energieneutraal. De kozijnen zijn van kunststof met triple beglazing en wanden, vloer en plafond zijn volledig geïsoleerd. De dakpannen van het hoofd dak zijn in 2020 vernieuwd.

Locatie & omgeving
De locatie is gesitueerd in een woonwijk en vanwege het recht van overpad niet geschikt voor bedrijven waar veel vervoersbewegingen noodzakelijk zijn. In de directe omgeving zijn diverse faciliteiten aanwezig zoals sportvereniging, winkels en basisschool en dankzij de diverse uitvalswegen en de binnen/buitenring op nog een 5 minuten rijden zijn alle omliggende dorpen/steden uitstekend bereikbaar.

Indeling / voorzieningen
Begane grond:
De begane grond bestaat uit een kantoor gedeelte van zo’n 97 m2 waarbij nu een tweetal ruimtes als kantoor ingericht zijn. Tevens is hier de luxe open keuken met hoekopstelling en een modern toilet gerealiseerd. De technische ruimte biedt plaats aan de warmtepomp en de boiler.

De kantoor ruimte is volledig voorzien van vloerverwarming onder de tegelvloer. Achter deze kantoorruimte ligt een grote werkplaats of opslagruimte die inpandig toegankelijk is. Hier liggen verder de voormalige toiletruimte en een hal met deur naar de achterzijde. Naast de eerste werkplaats/opslagruimte ligt nog een tweede opslagruimte die vanaf de achterzijde toegankelijk is. Al met al biedt dit zo’n 110 m2 aan opslag/werkplaats ruimte.

Eerste verdieping:
Boven de kantoorruimten ligt een nog onverdeelde tweede kantoorruimte van bijna 100 m². Deze ruimte is geheel naar eigen wens in te richten en zou zelfs inpandig toegankelijk gemaakt kunnen worden. Momenteel is deze ruimte uitsluitend via een externe trap aan de achterzijde te bereiken.

Bijzonderheden:
In de bedrijfsmatige ruimte mag een bedrijf worden gevestigd tot en met categorie 2 conform het huidige bestemmingsplan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse groothandel bedrijven.

Eigenaar zal bij verhuur om de drie weken toestemming willen om het pand te betreden en alle ruimtes te controleren.
De werktplaats krijgt een nieuw plafond en vloer.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.275 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
310 m²
Bedrijfshal oppervlak
110 m²
Kantoor oppervlak
200 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A+++++

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hei-Carisborgweg 5 A

€ 1.275 /mnd