In de Cramer 12 6411 RS Heerlen

€ 1.700.000 k.k.

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfscomplex | Circa 3.520 m² v.v.o.

In de Cramer 12 | Heerlen Gelegen op zichtlocatie nabij woonboulevard
Vraagprijs: € 1.700.000,- k.k.

OBJECT
Het betreft een multifunctioneel bedrijfscomplex gelegen op een goede zichtlocatie nabij de meubelboulevard, bestaande uit kantoren en bedrijfsruimte. Op het geheel verharde en omheinde achterterrein zijn royale parkeervoorzieningen en/of buitenopslagmogelijkheden. Het complex omvat circa 3.520 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en de eerste etage. Het complex is gebouwd in 1980, goed onderhouden en gelegen op een ruim perceel van 5.824 m². Zowel interessant als beleggingsobject als ook voor eigen gebruik.

LIGGING
Onderhavig object is gelegen op bedrijven/handelsterrein ‘In de Cramer’ welke strategisch is gesitueerd tussen de binnenstad van Heerlen en de meubelboulevard. De op- en afrit naar de autoweg N281 / A76 is op steenworp afstand gelegen. Het betreft een van de drukste punten van Parkstad dankzij de ligging nabij de autoboulevard en woonboulevard met grote trekkers als Ikea, Praxis Tuincentrum, Gamma, Praxis, Pets Place / Boerenbond XL, Xenos en Sijben meubels.
Door de uitermate goede bereikbaarheid vanaf de A76 en de centrale ligging tussen Duitsland en België is In de Cramer tevens goed bezocht door Duitse en Belgische klanten.
Ook met het openbaar vervoer is In de Cramer zeer goed te bereiken. Het NS-station ‘Heerlen Woonboulevard’ is slechts 300m verwijdert, hiermee zijn bus en trein binnen handbereik.

Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Bedrijfsruimte / kantoorruimte circa 1.760 m²
Begane grond Bedrijfsruimte / kantoorruimte circa 1.760 m²
TOTAAL circa 3.520 m²

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Antwerpen en Eikenderveld', vastgesteld op 2 juni 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijven’ (cat. 1 t/m 3) waarbij ‘detailhandel in volumineuze goederen’ eveneens is toegestaan. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
€ 1.700.000,- k.k.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

ENERGIELABEL
Wordt bij verkoop aangeleverd.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

VOORBEHOUD
Goedkeuring van directie van PostNL Real Estate.

KOOPOVEREENKOMST
Standaard koopovereenkomst PostNL Real Estate, inclusief een anti- speculatiebeding en een volumewinstclausule.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.700.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 2.100.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
3.520 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.520 m²
Perceel
5.784 m²

Energie

Energielabel
F

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

In de Cramer 12

€ 1.700.000 k.k.