Voskuilenweg 129 6416 AJ Heerlen

€ 90 /m²/jaar

Omschrijving

MediPoint Parkstad Limburg, de zorg centraal.

In het hart van Parkstad Limburg op de hoek van de Voskuilenweg en de Crutserveldweg in Heerlen bevindt zich MediPoint Parkstad. De eerste gezondheidsboulevard van Nederland. MediPoint Parkstad is het antwoord op de toenemende vraag van de consument naar kwaliteitszorg. In de gezondheidsboulevard komen organisaties bij elkaar die allemaal een ding met elkaar gemeen hebben: ze houden zich op een gespecialiseerde manier bezig met gezondheid en medische zorg voor mensen.

Goede zorg en gezond ondernemen onder een dak. Organisaties gelieerd aan de zorg, samen gevestigd in een boulevard. Dat is de achterliggende gedachte bij het 'one stop shop'- idee. Bedrijven die producten en/of diensten leveren vanuit de para-, peri-, en medische hoek. Ondernemingen vanuit diverse ziekte-, gezondheids-, en welzijnsclusters. Door deze bedrijven onder een gezamenlijke paraplu te vestigen ontstaan als vanzelf samenwerkingsverbanden. Er vindt kruisbestuiving plaats. Ideeën worden uitgewisseld, er vinden innovaties plaats, er ontstaat wisselwerking tussen bedrijven. Kortom, een levendige gezondheidsboulevard zorgt voor veel (nieuwe) cliënten. MediPoint Parkstad: Het antwoord op de nieuwe eisen aan het zorgondernemerschap.

De toenemende vergrijzing en de steeds grotere drang naar zelfbeschikking en zelfstandigheid stelt nieuwe eisen aan het zorgondernemerschap. De patient/client van de 21 ste eeuw shopt en handelt op de locatie die zich voor hem/haar het beste leent. Een plaats waar zoveel mogelijk en het daaraan gekoppelde traject binnen handbereik zijn. Centraal gelegen, goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. En met een eigentijdse, vitale uitstraling. MediPoint is zo'n unieke locatie, innovatief en toekomstgericht. Centraal gelegen ten opzichte van Heerlen, Kerkrade, Landgraaf en de Euregio. Een gezondheidsboulevard die mensgeoriënteerde diensten en producten levert aan patiënten/cliënten.

De aangeboden bedrijfsruimten zijn gelegen in de zogenaamde zorgboulevard MediPoint Parkstad. Hier zijn o.a. gevestigd: Hanssen Footcare, Eyescan Oogkliniek, Fysiotherapie Molenberg, Praktijk voor logopedie, Kinder Fysiotherapie De Bundeling, Oldekamp, Heckert & Van Lierop Orthopedie, Mensendiektherapie Medipont Parkstad. Er worden units aangeboden vanaf circa 120 m2.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 90 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
574 m² (in units vanaf 107 m²)
Bedrijfshal oppervlak
574 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Voskuilenweg 129

€ 90 /m²/jaar