Jan Campertstraat 7 6416 SG Heerlen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

©-mill – Jan Campertstraat 7 te Heerlen 
 
Diverse industriële kantoor- en bedrijfsruimtes te huur. Bedrijfsruimtes vanaf ca. 100 m² tot 2.660 m² en kantoren vanaf ca. 20 m² tot ca. 2.660 m². 
FLEXIBELE en INTERESSANTE HUURCONDITIES!

In dit gebouw bevindt zich een grote multifunctionele bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van 2.660 m². De ruimte is op dit moment verdeeld in 4 compartimenten van resp. 1.100 m², 1.000 m² en 550 m². De bedrijfruimte is in zijn geheel in gebruik te nemen maar ook gedeeltelijk (vanaf 100m2). De ruimtes hebben diverse hoogtes, waarvan de hoogste hal een hoogte heeft van ca. 6 m. Deze ruimte is voorzien van een rolpoort en grote raampartijen. De inpandige verbinding geeft toegang tot de rest van het bedrijfsgebouw waar de kantoren (vanaf 20m2), de centrale toiletten, de coffee corners en de 9 vergaderruimtes zich bevinden.   

Gebouw 7 staat bekend om het kloppend hart van ©-mill! Dat tref je in dit gebouw; ons bedrijfsrestaurant C’licious! Hier kun je iedere dag terecht voor verse broodjes, soepjes, salades, verse Blanche Dael koffie of een groepslunch. Liever een potje tafelvoetbal, loungen in zitzakken of een grote bijeenkomst organiseren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 
 
In het naastgelegen gebouw bevindt zich de centrale receptie. Zij ontvangen jouw bezoek, nemen post en pakketjes voor je aan en helpen je het beste uit je werkdag te halen.
 
BASECAMP
In gebouw 7 van ©-mill is in de afgelopen jaren een bruisende sub-community ontstaan onder de noemer "©-mill Basecamp". Je begint een bedrijf, maar moet nog een netwerk opbouwen. Of je hebt al een eigen bedrijf, maar werkt (voornamelijk) vanuit thuis. ©-mill Basecamp biedt de uitkomst: werken op een flexwerkplek of in kantoor wanneer het jou uitkomt, alle faciliteiten op één plek aanwezig hebben en tegelijkertijd like-minded professionals ontmoeten! Met ©-mill Basecamp biedt ©-mill diverse bedrijfs-/kantoorruimtes aan in een nieuw jasje. Of eigenlijk, exact in het jasje waar het nu zit. De ruimtes zijn namelijk beschikbaar onder het motto ‘Do it yourself’: ze worden opgeleverd in de huidige staat en je mag er compleet in losgaan. Alles in de ruimte mag geverfd en verbouwd worden, zolang de muren maar blijven staan! 
 
De co-working space hebben wij al ingericht! Deze omgeving is geschikt voor ondernemers die behoefte hebben aan een flexibele werkomgeving én aan onderlinge samenwerking. Soms wil je je nieuwe idee gewoon even tegen iemand aanhouden. Op het succesvolle businesspark ©-mill vind je alle expertise!

Binnen Basecamp bieden we ondernemers een vliegende start. Voordeel van dit concept is, dat we de ruimtes flexibel en tegen lage maandlast kunnen aanbieden. of sluit een co-work-abonnement af en laat je creativiteit de vrije loop in de ruimte met 16 flexplekken. Zo heb je een maandelijkse opzegbaarheid, en betaal je maar 1 maand borg!

HET CONCEPT
©-mill is een bedrijventerrein. In de Heerlense wijk Molenberg, om precies te zijn. Niet zomaar een bedrijventerrein, maar een veel geprezen concept. In de karakteristieke industriële gebouwen van de voormalige Philipsfabrieken is een nieuwe manier van werken in de praktijk gebracht. De onderlinge band bestaat uit de gazons tussen de gebouwencomplexen, de gezamenlijke vergaderruimtes, het restaurant C’licious, maar vooral tussen de ondernemers en de sfeer die overal voelbaar is. ©-mill is business: lekker werken, net even anders, leven in de brouwerij, inspirerend!

De mensen achter ©-mill zijn geen vastgoedbeheerder of exploitant, maar stellen zich op als hotelier en connector: dienstverlenend naar huurders, verbinding creërend tussen mensen en bedrijven, inspirerend en steeds op zoek naar het verder ontwikkelen van de community. 
Op het complex zijn inmiddels meer dan 100 bedrijven gevestigd met bij elkaar over de 1000 Millers. ©-mill brengt werken, ontmoeten en business samen. Creatieve ondernemers, veelbelovende startups, snelle groeiers, maar ook grote technologische bedrijven en traditionele dienstverleners, je vindt ze allemaal op ©-mill!

DE LOCATIE
Het ©-mill complex heeft een totale oppervlakte van 15 hectare en omvat in totaal een negental gebouwen met totale oppervlakte van 43.000 m2. Het aanbod van ©-mill bestaat uit gebouwen én uit ruimte om te bouwen. In onze bestaande gebouwen is nog ruimte voor bedrijven. Kleinere bedrijven zijn welkom in ons ondernemingshuizen. Voor grotere initiatieven zijn (delen van) onze bestaande gebouwen beschikbaar. Aan de frontzijden van het ©-mill complex zijn er enkele ruim bemeten percelen beschikbaar voor nieuwbouw. 
 
©-mill kent een legio aan mogelijkheden! Keuze uit diverse bedrijfs- en/of kantoorruimtes van klein tot groot! Ben jij op zoek naar ‘plain’ vierkante meters, dan geldt ‘what you see is what you get’. Maar we geven een ruimte net zo lief een facelift, zodat deze volledig voldoet aan persoonlijke wensen en functie om optimaal te presteren tijdens een drukke werkdag, tell us what you need, that is what you get! Naast een maatwerk ruimte staat ©-mill bekend om het zeer uitgebreid service- en dienstenpakket. 
 
Benieuwd welke oppervlakte past bij jouw zoekvraag, interesse in een rondleiding en kennis maken met onze bruisende business community? Maak dan een afspraak!
 
SERVICES EN DIENSTEN
Parkmanagement
Parkmanagement is een collectieve dienst die door alle bewoners op C-Mill gebruikt wordt. In het parkmanagement is in ieder geval het volgende inbegrepen:
- Terrein beveiliging en Centrale receptie
- Post en Pakketdienst
- Infrastructurele faciliteiten
- Groenonderhoud
- Bedrijfsrestaurant C’licious in gebouw 7
- Terrein verlichting
- Onderhoud infrastructuur
- Gladheidsbestrijding
- Afval beheer
- Beheer incl. Technische Dienst (Uitgezonderd Basecamp)
 
Services 
In het servicepakket (dat per gebouw kan verschillen) zijn in ieder geval de volgende zaken opgenomen:
- Levering warmte, elektra en water
- Koffie, thee en water bij de coffee corner 
- Mede gebruik van vergaderruimten en spreekkamers (op basis van fair use)  
- Glasbewassing buitenbeglazing 
- Schoonmaak algemene ruimten
- Onderhoud gebouw gebonden installaties
- Gebruik openbare Wifi 
- Gebruikersdeel Gemeentelijke belastingen
 
BEREIKBAARHEID 
©-mill, gelegen op het topje van de Molenberg in Heerlen, ligt centraal in Parkstad Limburg aan de Euregioweg. Daarmee is de verbinding naar de de A76 richting Duitsland, België en Eindhoven en de A79 richting Maastricht zeer goed te noemen. De aanwezigheid van NS-station de Kissel en diverse buslijnen in de nabijheid van het complex draagt bij aan een optimale bereikbaarheid. 

PARKEREN
Er is een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Deze parkeerplaatsen bieden ruimte voor huurders en haar gasten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952

Oppervlakten

Oppervlakte
8.179 m² (in units vanaf 100 m²)
Bedrijfshal oppervlak
8.179 m²
Vrije hoogte
6 m

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Omgeving

Dr. Schaepmanplein en omgeving, Heerlen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan Campertstraat 7

Huurprijs op aanvraag