Top-Boxx Kerkraderweg 6416 CH Heerlen

€ 19.995 v.o.n.

Omschrijving

TOP-BOXX | KERKRADERWEG HEERLEN

Diverse bedrijfsruimtes te koop en te huur vanaf circa 10 m2 tot ca. 54 m² (uitbreidbaar in overleg)

INTERESSANTE BELEGGINGSOBJECTEN MET EEN NETTO RENDETMENT TOT 8%!

DE LOCATIE
Het ©-mill complex heeft een totale oppervlakte van 15 hectare en omvat in totaal een negental gebouwen met totale oppervlakte van 45.000 m². Het aanbod van ©-mill bestaat uit gebouwen én uit percelen om te bouwen. Aan de Euregioweg zal Top-Boxx een ca. 100 bedrijfsunits bouwen. 

Top-Boxx kent een legio aan mogelijkheden! Keuze uit diverse bedrijfsunits van klein tot groot! De Top-Boxxen zijn in 9 verschillende type units ontwikkeld variërend van 9 m² tot 54 m². Ben jij op zoek naar ‘plain’ vierkante meters, dan geldt ‘what you see is what you get’. Maar we denken net zo lief met je mee, zodat de bedrijfshuisvesting volledig voldoet aan persoonlijke wensen en functie om optimaal te presteren tijdens een drukke werkdag, tell us what you need, that is what you get! 

HOE WORDEN DE TOP-BOXX(EN) OPGELEVERD
- Geïsoleerde sectionaaldeur met cilinderslot.
- TL-verlichting (led) in de unit.
- 5 Wandcontactdozen.
- KWh tussenmeter in de centrale ruimte.
- Algemeen gebruik van sanitaire ruimte met water.
- Dubbele ventilatie.
- Dubbele dakbedekking.
- Hemelwaterafvoer met bladvanger.

EXTRA OPTIES VOOR JE TOP-BOXX
- Electrische sectionaaldeur
- Loopdeur in sectionaaldeur
- Wanddoorbraak tussen 2 Top-Boxx(en)
- Vloeistofdichte vloer coating
- Alarm
- Krachtstroom (op aanvraag)

De meerprijs voor deze opties zijn terug te vinden in de objectbrochure die te downloaden is via deze website. Bij bestaande bouw kan er een meerprijs gelden of niet meer mogelijk zijn.

24/7 BEVEILIGING
Elke unit staat op een beveiligd en afgesloten bedrijventerrein voorzien van goede verlichting. Tevens is ons complex voorzien van beveiligingscamera’s.

EIGEN POSTADRES
Elke unit beschikt over een eigen postbusnummer. Hierdoor kunt u deze ruimte gebruiken als postadres.

INTERESSANTE BELEGGINGSMOGELIJKHEID
U bent vrij om uw Top-Boxx(en) zelf te verhuren, maar ook dit kunt u uiteraard ook aan ons overlaten! Verhuur van de units kan een netto rendement opleveren tot wel 8%. U wordt volledig eigenaar van de bedrijfsunit(s) en de grond. De kosten voor onderhoud en verzekering worden gedeeld in een VvE.

- Bouw met vastgoed vermogen op,
- Minimale onderhoudskosten,
- Persoonlijke begeleiding,
- Zorgeloos investeren,
- Waardevaste beleggingen,
- Huurgarantie (bij belegging v.a. € 100.000,-).

KOOP- & HUURCONDITIES
Koopprijs: vanaf € 19.995,- V.o.n. excl. BTW afhankelijk van het type Top-Boxx.
Huurprijs: vanaf €125,- excl BTW per maand (exclusief servicekosten) afhankelijk van het type Top-Boxx

Meer informatie omtrent de verschillende koopprijzen vindt u in de objectbrochure.

HET CONCEPT
Top-Boxx is de nieuwste aanwinst op bedrijventerrein ©-mill. Om de (door)groei van de community van ©-mill mogelijk te maken, bouwt Top Boxx in nauw overleg met ©-mill een bedrijfsverzamelgebouw welke wordt opgesplitst in (kleinschalige) multifunctionele bedrijfsunits met verschillende oppervlakte van 9m² tot 54m². Hiermee spelen we in op de grote populatie ZZP-ers, zoals o.a. aannemers, schoonmaakbedrijven, loodgieters, stukadoors en tegelzetters, maar ook fotografen, copyshops. De ruimtes kunnen gebruikt worden als atelier, magazijn, showroom of werkplaats met aanvullende kantoorruimte. 
De Multifunctionele bedrijfsruimtes kenmerken zich door een flexibele indeling en een moderne, eigentijdse uitstraling met veel groen en duurzame energie oplossingen. Rondom de bedrijfsverzamelgebouwen is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De multifunctionele bedrijfsunits worden zowel te koop al te huur aangeboden. Investeren in een bedrijfsunit kan dus voor eigen gebruik maar ook als belegging. 

©-mill is een bedrijventerrein. In de Heerlense wijk Molenberg, om precies te zijn. Niet zomaar een bedrijventerrein, maar een veel geprezen concept. In de karakteristieke industriële gebouwen van de voormalige Philipsfabrieken is een nieuwe manier van werken in de praktijk gebracht. De onderlinge band bestaat uit de gazons tussen de gebouwencomplexen, de gezamenlijke vergaderruimtes, het restaurant C’licious, maar vooral tussen de ondernemers en de sfeer die overal voelbaar is. ©-mill is business: lekker werken, net even anders, leven in de brouwerij, inspirerend!

De mensen achter ©-mill zijn geen vastgoedbeheerder of exploitant, maar stellen zich op als hotelier en connector: dienstverlenend naar huurders, verbinding creërend tussen mensen en bedrijven, inspirerend en steeds op zoek naar het verder ontwikkelen van de community. 

Op het complex zijn inmiddels meer dan 100 bedrijven gevestigd met bij elkaar over de 1000 Millers. ©-mill brengt werken, ontmoeten en business samen. Creatieve ondernemers, veelbelovende startups, snelle groeiers, maar ook grote technologische bedrijven en traditionele dienstverleners, je vindt ze allemaal op ©-mill!

BEREIKBAARHEID
Top Boxx is onderdeel van bedrijventerrein ©-mill, gelegen op het topje van de Molenberg in Heerlen, ligt centraal in Parkstad Limburg aan de Euregioweg. Daarmee is de verbinding naar de de A76 richting Duitsland, België en Eindhoven en de A79 richting Maastricht zeer goed te noemen. Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts circa 20 autominuten verwijderd. De aanwezigheid van NS-station de Kissel en diverse buslijnen in de nabijheid van het complex draagt bij aan een optimale bereikbaarheid. 

BIJZONDERHEDEN
De units worden te koop & te huur aangeboden onder het voorbehoud van goedkeuring van de directie van de eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 19.995 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Belegging en garagebox
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
2.000 m² (in units vanaf 9 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.000 m²
Vrije overspanning
6 m
Perceel
7.871 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, NS station op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Omgeving

Dr. Schaepmanplein en omgeving, Heerlen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Top-Boxx Kerkraderweg

€ 19.995 v.o.n.