Einsteinweg 12 3225 LT Hellevoetsluis

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Op bedrijventerrein Kickersbloem I gelegen vrijstaande bedrijfsloods met kantoor en opslagruimte op eigen grond met parkeergelegenheid aan voorzijde en omheind buitenterrein. Gelegen op een goede bereikbare locatie met verbindingen naar het Europoort/Botlekgebied en Maasvlakte.

Indeling:
Door middel van de overheaddeur en vaste deur toegang tot loods. Entree met meterkast en toiletgroep voorzien van een betegelde ruimte met urinoir en separaat betegelde toiletruimte met wastafel en mechanische ventilatie. De bedrijfsruimte is voorzien van lichtstraten, heater en betonnen vloer. Deur naar achtergelegen terrein. Aan de achterzijde is een 2e toiletruimte aanwezig alsmede een uitstortgootsteen en een boiler.
Het kantoorgedeelte is verdeeld in 3 ruimten voorzien van radiatoren en betegelde vloeren. De houten ramen en kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Een van de ruimten is uitgerust met een pantry met boiler en een doorgeefbar naar de loods ook wel te benoemen als kantine.
Boven het kantoorgedeelte is een entresol welke geschikt is voor opslag. Op dit gedeelte is tevens een 2-tal dichte bergruimten aanwezig. C.v.-ketel (Intergas).

Het object is voorzien van brandhaspels, lichtarmaturen en centrale verwarming door middel van radiatoren.

Afmetingen binnenzijde: circa 23 m x 11.5 m waarvan 3.5 m x 15 m kantoor, pantry en toiletgroep. Entresol 3.5 m x 15 m met beperkte stahoogte.

Algemeen:
• Bouwjaar 1989
• Perceel 525 m2
• Vrije hoogte loods circa 5 meter onder stalen spant
• Damwandprofiel op gemetselde borstwering, geïsoleerd dak en betonnen vloer
• Vloerbelasting vloer 750 kg/m2
• Energielabel A betreffende het kantoorgedeelte

Aanvaarding: In overleg.
Vraagprijs: € 485.000,-- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard door enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
315 m²
Bedrijfshal oppervlak
265 m²
Kantoor oppervlak
50 m²
Draagvermogen
750 kg/m²
Perceel
525 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m, Tramhalte op 5000 m of meer en tramknooppunt op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Einsteinweg 12

Prijs op aanvraag