Oranjestraat 60 4515 CA IJzendijke

€ 45.000 /jr

Omschrijving

Op het bedrijventerrein aan de rand van het dorp IJzendijke ligt dit ruime bedrijfspand met parkeerterrein en moderne vrijstaande bedrijfswoning. De loods en de woning worden als geheel te koop aangeboden. De loods wordt afzonderlijk te huur aangeboden.

De loods is voorzien van een verdiepingsvloer en heeft zowel op de begane grond als op de verdieping een gebruiksoppervlak van 720 m². Tezamen een VVO van maar liefst 1.400 m².
De loods is aan de voorzijde toegankelijk via een loopdeur en aan de zijkant via een dubbele deur voor laden en lossen.

Moderne vrijstaande bedrijfswoning gelegen op hetzelfde perceel als de loods. Vanuit de woning is er een prachtig vrij uitzicht over de polder. De woning beschikt over een woonkamer met schuifpui en ruime woonkeuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Bijkeuken met wasmachine aansluiting. Hal met opgaande trap en meterkast. Aparte kantoorruimte. 1e Verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel.
2e Verdieping: Bergzolder te bereiken met een Vlizotrap.

De loods en de woning zijn gebouwd in 2007.

Omschrijving
Loods:
De loods is opgetrokken uit een stalen spantconstructie. Het dak en de gevels zijn afgewerkt met geïsoleerde sandwich panelen. Gevlinderde betonvloer op de begane grond. De verdieping is voorzien van een houten verdiepingsvloer welke tot 450 kg per m² belast kan worden.
Voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming doormiddel van een cv-ketel en radiatoren. Tl-verlichting. Meterkast voorzien van 3x25 ampère.

Woning:
De woning is traditioneel gebouwd met geïsoleerde spouwmuren en een houten geïsoleerde dakconstructie met pannen gedekt. Begane grond en verdiepingsvloer van beton. Zolder vloer van hout. Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming doormiddel van een combi-cv ketel (bj. 2021). Meterkast met 7 groepen. Achter de woning is er een vrijstaande houten terrasoverkapping geplaatst.

Bijzonderheden
Locatie:
Gelegen op het bedrijventerrein aan de Oranjestraat in IJzendijke. IJzendijke heeft een centrale ligging in de regio Zeeuws-Vlaanderen en heeft een directe ontsluiting op provinciale weg N61.
Het bedrijfspand ligt op een goede zichtlocatie en is vanaf de N61 direct zichtbaar.

Bestemming:
Op deze locatie is geldig bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Sluis”. Het pand heeft de bestemming “bedrijf” met als extra aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - volumineuze detailhandel in tweedehands goederen' tevens voor een reparatiebedrijf en een volumineuze detailhandel in tweedehands goederen. Het perceel heeft de bestemming bedrijven tot categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Door de extra aanduiding volumineuze detailhandel kan het pand ook gebruikt worden door bijvoorbeeld een fietsenhandel of handel in meubelen, matrassen of tapijten.

Parkeren / Buitenterrein
Aan de voorzijde van de loods is een parkeerterrein voorzien van klinkerbestrating. Op het parkeerterrein is plaats voor ca. 17 auto’s.

Waarborgsom huur
Een waarborgsom ter grootte van 2x de maandhuur.

Omzetbelasting
Huursituatie:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Oplevering
In overleg

Disclaimer:
Deze informatie omtrent de verhuur / verkoop van “Oranjestraat 60” is met zorg samengesteld. Moovs Makelaars & Taxateurs B.V. kan evenwel geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid hiervan, noch kan aan de vermelde gegevens geen recht worden ontleend. Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met:
Moovs Makelaars & Taxateurs B.V.
Axelsestraat 200
4537 AX TERNEUZEN
+31 (0)115-611489

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
1.440 m² (in units vanaf 1 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.440 m²
Terrein oppervlak
687 m²
Vrije hoogte
2,7 m
Vrije overspanning
12 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
2.270 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Lokale voorzieningen
Winkel op 500 m tot 1000 m

Omgeving

Verspreide huizen IJzendijke, IJzendijke

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oranjestraat 60

€ 45.000 /jr