Lieskes Wengs 6578 JK Leuth

€ 135.000 v.o.n.

Omschrijving

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE NIEUWBOUW BEDRIJFSRUIMTES OP BEDRIJVENTERREIN LIESKES WENGS (LEUTH)

Op een prachtige locatie op Bedrijventerrein Lieskes Wengs (Leuth) worden 7 hoogwaardig en duurzame bedrijfsruimtes ontwikkeld.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit verschillende types, waarbij de mogelijkheid bestaat meerdere units aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen verschillende oppervlaktes met afwijkende functies als bijvoorbeeld kantoor, showroom, opslag en/of werkplaats worden gecombineerd.

In het ontwerp is rekening gehouden met verschillende functies. Uitermate geschikt als showroom in combinatie met kantoor of licht productiewerk, als reclame- of fotostudio. Elke unit is voorzien van een loop- en overheaddeur en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld uw schilders-, installatie-, of timmerbedrijf.

De 5 units op zichtlocatie vanaf de doorgaande weg (Botsestraat) beschikken over een constructieve verdiepingsvloer. Deze 5 units hebben een oppervlakten van ca. 99 m² BVO op de begane grond en een verdiepingsvloer van 49,50 m².
De bedrijfsruimte onder de verdiepingsvloer is ca. 49,50 meter groot en ca. 3,6 meter hoog. Het hoge gedeelte in de hal is ca. 49 m² groot en heeft een hoogte van ca. 49 m² B.V.O.
De koopprijs van de kopunits bedraagt € 140.000,- v.o.n. (exclusief btw).
De koopprijs van de 3 tussengelegen units bedraagt € 135.000,- v.o.n. (exclusief btw).

De 2 units aan de zijde van het bedrijventerrein zijn ieder ca. 250 m² B.V.O. groot en zullen niet worden voorzien van het verdiepingsvloer. Deze units worden aangeboden voor € 300.000,- v.o.n. (exclusief btw) per unit.

De bedrijfsruimtes worden casco opgeleverd met de benodigde aansluitingen als riool, water en elektriciteit. Als basis uitrusting worden de units standaard opgeleverd met een elektrische overheaddeur en vaste houten trap naar de verdiepingsvloer.

Bestemmingsomschrijving
De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor:
bedrijven, in de vorm van bedrijven die behoren tot de categorieën 1 t/m 3.1 uit de in bijlage 1 bijgevoegde Staat van bedrijfsactiviteiten, met dien verstande dat geluidzoneringsplichtige en risicovolle inrichtingen niet zijn toegestaan;

Kijk voor meer informatie en onder deze categorieën vallende bedrijfsactiviteiten verwijzen wij u naar

TECHNISCHE SPECIFICATIE
Uitvoering
Alle bedrijfsunits worden vanuit de ontwikkelaar casco opgeleverd. Het casco bestaat uit een staalconstructie, waarbij de scheidende wanden van de unit worden opgetrokken uit beton. De goed geïsoleerde buitenmuren worden deels voorzien van sandwichpanelen wat zorgt voor een goede isolatiewaarde. De monoliet afgewerkte vloer op de begane grond is belastbaar tot minimaal 2.500 kg/m². De constructieve betonnen verdiepingsvloer, heeft een vloerbelasting van max. 500kg/m² en wordt met een cement deklaag afgewerkt. Het dak wordt in kanaalplaatvloeren uitgevoerd. Hiermee is de optimale geluid- en warmte isolatie gewaarborgd. Het dak wordt voorzien van voldoende HWA’s met als zekerheid een overstort. Een toilet, pantry en vloerverwarming op de begane grond en/of verdieping is optioneel.

Nutsvoorzieningen
De watertoevoer zal door de ontwikkelaar doorgevoerd worden tot de watermeter. De riolering wordt aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. De riolering bevindt zich in de begane grondvloer in de nabijheid van de trap.

De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3x25 ampére. De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. De groepenkast en verder installatiewerk dienen op kosten van de koper zelf uitgevoerd te worden. Iedere unit wordt voorzien van 6 zonnepanelen. De dakisolatie is uitgevoerd met PIR platen, dit draagt bij aan de verzekerbaarheid van uw zonnepanelen in de toekomst.

Elektrische overheaddeur
Met de elektrische overheaddeur alsmede de naastgelegen toegangsdeur zijn de bedrijfsruimtes te betreden.

Trap
Voor de verdiepingsvloer zal de bedrijfsruimte worden voorzien van een houten trap naar de verdieping. Een hekwerk bij de trap is optioneel.

Buitenterrein
Het buitenterrein alsmede de parkeerplaatsen worden bestraat. Het terrein is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van de afvoer van regenwater.

Brandveiligheid
Alle bedrijfsruimtes zijn uitgevoerd volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer. Wel is het zo dat de afbouw en eventueel bijzonder gebruik moet voldoen aan de eisen die gesteld worden door de gemeente en brandweer.

UNIT AFMETINGEN BVO Status
1 148 m² BVO (inclusief verdiepingsvloer van 49,5 m² BVO onder optie
2 148 m² BVO (inclusief verdiepingsvloer van 49,5 m² BVO onder optie
3 148 m² BVO (inclusief verdiepingsvloer van 49,5 m² BVO onder optie
4 148 m² BVO (inclusief verdiepingsvloer van 49,5 m² BVO onder optie
5 148 m² BVO (inclusief verdiepingsvloer van 49,5 m² BVO onder optie
6 250 m² BVO (geen verdiepingsvloer) beschikbaar
7 250 m² BVO (geen verdiepingsvloer) beschikbaar

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 135.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
148 m² (in units vanaf 98 m²)
Bedrijfshal oppervlak
98 m²
Kantoor oppervlak
50 m²
Vrije hoogte
7 m
Vrije overspanning
6 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²
Perceel
1.890 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Lieskes Wengs, Leuth

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lieskes Wengs

€ 135.000 v.o.n.