Jan Flamelingstrjitte 5 9036 VM Menaam

€ 785.000 k.k.

Omschrijving

Perfectionisme is een waardevolle kwaliteit, en dit pand is van begin tot eind perfect afgewerkt! Nergens is op bezuinigd: het gehele pand is met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. In de woning is veel aandacht besteed aan de sfeer door het gebruik van authentieke bouwmaterialen. Een turn-key pand waar je direct in kunt, zowel zakelijk als privé. Het betreft een woon-/werkpand op een kleinschalig bedrijventerrein aan de rand van het dorp. Totale perceeloppervlakte: 1635 m².

De (bedrijfs)woning is optimaal gesitueerd ten opzichte van bedrijfshal. Het terrein aan de voorzijde is afgesloten middels een elektronische poort/hekwerk. Het erf is volledig verhard en biedt voldoende ruimte om te parkeren en/of voor opslag en stalling.

Bedrijfsruimte (BVO ca. 600 m²)
De bedrijfsruimte heeft een totale afmeting van 25 x 15 m¹ = 375 m², dat maximaal is benut door het aanbrengen van een verdiepingsvloer (25 x 6 m¹ = 150 m²). Er is een vrije overspanning en de nokhoogte ligt op ca. 7 meter. Aan de achterzijde bevindt zich een keurige kantoorruimte (ca. 26 m²) met mogelijkheid voor een kitchenette.

Details:
- voorzien van een zware betonvloer (dubbele wapening), geïsoleerd en volledig voorzien van vloerverwarming
- met een onderheide betonvloer voorzien van een geïsoleerde ringbalk;
- voorzien van een lichtstraat met optimale lichtopbrengst; voorzien van ledverlichting;
- 30 zonnepanelen in combinatie met o.a. zonneboiler: opbrengst ca. 15.000 Kwh. per jaar;
- 1ste verdieping: zwaar uitgevoerd met betrekking tot belasting;
- gasloos verwarmd middels industriële palletkachel; het systeem is bovendien voorbereid voor een evt. warmtepomp.

Bedrijfswoning; indeling:
B.g.: zij-entree, centrale, ruime hal/gang (ca. 35 m²) met vaste kastruimte, toilet, en ontsluiting naar de diverse ruimtes, waaronder de bijkeuken annex technische ruimte (ca. 18½ m²). Bijzonder riante L-vormige living (totaal ca. 74 m²) met open keuken en kookeiland. De moderne keuken heeft eigentijdse uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Uiterst sfeervol geheel door het gebruik van authentieke bouwmaterialen (er zijn onder meer massieve balken toegepast, er is een fraaie schouw, etc.). Een prachtige combinatie van modern wooncomfort met een karakteristieke en warme uitstraling. De wanden in het gehele huis zijn gestuct en perfect afgewerkt. Op de begane grond bevinden zich tevens de (ouder)slaapkamer met een royale badkamer en-suite (met voorbereiding voor ligbad en sauna).
Boven (1ste verd.): overloop, 3 zeer ruime slaapkamers en een tweede badkamer met douchecabine, wastafel met meubel en toilet.

Aan de voorzijde van de woning is ruim terras en een fraai ingerichte tuin met o.a. gazon, borders en hagen. De ligging is optimaal op het zuiden. Door de afmetingen van het geheel is er altijd wel een plekje in de schaduw of zon te vinden. Hier kun je heerlijk ontspannen na een dag hard werken...

Let op: de woning is niet met BTW belast; voor het bedrijfsgedeelte (loods) geldt wel dat er BTW van toepassing is.

Menaam is een middelgroot dorp, goed bereikbaar vanaf de A31 (Leeuwarden - Afsluitdijk), levendig, met een actieve dorpsbewoners en een dito verenigingsleven, een supermarkt, diverse bedrijven en winkels, lagere scholen en kinderopvang. Het bedrijventerrein ligt aan de rand van het dorp, is prima te bereiken, is representatief en biedt ruimte aan de verschillende bedrijven.

Bereikbaarheid en aansluiting: De locatie is goed te bereiken via de doorgaande weg in het dorp. En binnen vijf minuten zit u op de snelweg richting Leeuwarden, Heerenveen of de Afsluitdijk.

Bestemmingsomschrijving.
De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
* bedrijven genoemd in de categorieën 1 en 2 van de als bijlage 1 bij deze regels opgenomen Staat van Bedrijfsactiviteiten;
* bij de bedrijven bedoeld onder a behorende bedrijfswoningen;
* bedrijfsgebonden detailhandel.

Deze informatie (inclusief bijlagen) van Van der Wal makelaars bv is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan Van der Wal makelaars bv geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 785.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
2.863 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.835 m²
Terrein oppervlak
596 m²
Kantoor oppervlak
28 m²
Vrije hoogte
7 m
Vrije overspanning
15 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
1.635 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
A++++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Omgeving

Menaam Bedrijventerrein Noord, Menaam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan Flamelingstrjitte 5

€ 785.000 k.k.