Hulsenweg 1 - 5a 6031 SP Nederweert

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Voor een algemene eerste indruk hebben we enkele foto's toegevoegd. Voor een juiste impressie van dit indrukwekkende complex plannen graag een bezichtiging in ter plaatse!!!

Dit bijzondere complex is gelegen op kleinschalig bedrijventerrein Hulsen, met een diversiteit aan bedrijvigheid in grootschalige detailhandel, maakindustrie en dienstverlening. Pluspunten van het terrein is de gunstige ligging richting de A2, N266 en N275 en de verbinding naar de omliggende woonwijken van de kern Nederweert en Budschop, alsmede de ligging naast de telefooncentrale van KPN.

Namens onze opdrachtgever bieden wij dit grootschalige bedrijfscomplex aan, bestaande uit drie onderdelen. Het gedeelte Hulsenweg 1 bestaat uit een tweetal bedrijfsruimten, thans in gebruik als indoor soccer ruimte (twee velden), secundaire ruimten (waaronder een kelder), kantoren en een drietal opslagruimten, alsmede een buitenterrein. Het gedeelte Hulsenweg 5a bestaat uit een kantoorgebouw, verdeeld over twee bouwlagen, thans in gebruik als sportschool. Aan de voor- en achterzijde zijn voldoende parkeerplaatsen, voorzien van een hekwerk en poort.

Het gedeelte Hulsenweg ongenummerd bestaat uit een bedrijfsruimte welke is onderverdeeld in diverse compartimenten, een vrijstaand, kleinschalig kantoorgebouw en een royaal buitenterrein. De opstallen zijn wat ouder en behoeven op onderdelen een modernisering. Er is geen gasmeter aanwezig. Wel zijn er elektra en water aanwezig. De bedrijfsruimte is oorspronkelijk als slagerij in gebruik geweest, maar doet thans dienst als opslagruimte.

Bijzonderheden:
- Dit complex wordt uitsluitend in zijn geheel aangeboden.
- Tevens zal middels een kettingbeding worden vastgelegd dat de vluchtwegen vanuit Hulsenweg 5a over het gedeelte Hulsenweg 1 dienen te worden gehandhaafd. De nadere uitwerking hiervan zal door de notaris welke de akte van levering zal passeren dienen te geschieden;
- Het gedeelte Hulsenweg ongenummerd is volgens opgave van verkoper nog verhuurd tot en met 31 december 2022 en Hulsenweg 5a is verhuurd tot en met 31 mei 2026.

INDELING HULSENWEG 1:

Via een ruim opgezet buitenterrein met hekwerk en toegangspoort bereikt u het huidige indoor soccer gedeelte, thans bestaande uit een voorportaal annex centrale gang naar het overige kantoorgedeelte en ontvangstruimte welke toegang geeft tot douche- en kleedruimten, alsmede voorraadruimte en sanitaire groep. Een grote glaspartij geeft toegang en zicht op de bedrijfsruimte welke thans volledig is ingericht als indoor soccer ruimte. De ontvangstruimte is keurig ingericht met een tegelvloer, systeemplafonds en bargedeelte. De centrale gang welke tevens toegang geeft tot het overige kantoorgedeelte beschikt nog over een tweetal toiletgroepen. In de aparte c.v.-ruimte voor de kleed-/doucheruimten staat naast de c.v.-installatie ook nog een tweetal legionellabestrijdingsinstallaties opgesteld.

In één van de kleedruimten is de meterkast weggewerkt met separate gas-, water- en elektra aansluitingen. De kleedruimten en sanitaire groepen zijn keurig afgewerkt met geheel betegelde wanden. Het overige kantoorgedeelte beschikt over eigen nutsaansluitingen.

De eerste bedrijfsruimte is thans opgebouwd uit een constructie van stalen spanten in combinatie met kalkzandsteen wanden en de dakconstructie is opgebouwd uit damwand platen. Er is daglichttoetreding via de zijgevel. Deze ruimte wordt verwarmd middels een gasgestookte heater. Achter in de bedrijfsruimte is een stalen trap naar de eerste verdieping welke dient als vluchtweg vanuit het gedeelte Hulsenweg 5a. Deze vluchtweg dient in stand te blijven voor rechtsopvolgers. Deze bedrijfsruimte is voorheen als opslag/productieruimte voor een staalbedrijf in gebruik geweest en dit is dan ook de reden dat u in deze hal nog een voorbereiding voor een kraanbaan aantreft.

De tweede bedrijfsruimte is wat kleiner van opzet, maar is qua opbouw vergelijkbaar met de grote bedrijfsruimte. Hier de bovenloopkraan echter wel nog aanwezig. Deze is niet meer gekeurd. Aan de voorzijde zijn een sectionaalpoort en een aparte loopdeur. Ook in deze ruimte bevindt zich een vluchtweg vanuit het gedeelte Hulsenweg 5a, welke te allen tijde vrij dient te blijven.

Het resterende kantoorgedeelte is verdeeld over twee bouwlagen. Hoofdentree met toegang tot spreekkamers/kantoren, toilet en gang naar showroom/kantoor en pantry met keukenblok. Er is een aparte c.v.-ruimte waar de installatie voor dit kantoorgedeelte staat opgesteld.

Vanuit de gang bij het soccer gedeelte, alsook vanuit de showroom op de begane grond is de eerste verdieping te bereiken. Deze kantoren zijn uitgevoerd met aluminium kozijnen, voorzien van dubbel glas en wanden in MBI-steen en deels in granol afgewerkt. Deze verdieping heeft deels een betonnen dek en deels uit een houten dek. Op de eerste verdieping bevinden zich een drietal kantoren en een archiefruimte.

Het buitenterrein behorende bij het gedeelte Hulsenweg 1 beschikt aan de voorzijde over circa 17 parkeerplaatsen. Wanneer de bedrijfsruimten aan de linkerzijde effectief gebruikt gaan worden komen hiermee een viertal parkeerplaatsen te vervallen, omdat deze thans voor de sectionaalpoort zijn geprojecteerd. De bedrijfsruimten aan de linkerzijde beschikken over een viertal sectionaalpoorten (3x lage poort en 1x hogere poort). De meest linkse bedrijfsunit is niet onderling met de overige twee units verbonden. Deze bedrijfsruimten zijn opgebouwd uit een constructie van stalen spanten in combinatie met een houten balklaag. Alle units beschikken over een betonvloer.

INDELING HULSENWEG 5a:

Het gedeelte Hulsenweg 5a is geruime tijd in gebruik geweest als kantoorruimte ten behoeve van een vestiging van Essent. Vanaf 2007 is het object diverse malen verbouwd en is het thans in gebruik door Sportiva Life. De hoofdentree biedt middels een tochtportaal toegang tot een royale ontvangstruimte met veel lichtinval. Aan de voorzijde is een kleine kantine/personeelsruimte gelegen met de meterkast voor het gedeelte Hulsenweg 5a.

Op de begane grond bevinden zich thans een tweetal zeer royale, open ruimten aan de voorzijde met veel daglichttoetreding, apart directiekantoor met zicht op de voorste, grote ruimte. In het middencompartiment zijn er thans diverse spreekkamers, waarvan enkele met daglicht. Tevens zijn er thans een tweetal, ruim opgezette kleedlokalen, voorzien van tegelvloer en systeemplafond. Tevens zijn er door de huidige gebruiker douchevoorzieningen aangebracht.

Via een royale trappartij is de eerste verdieping bereikbaar met royale gang. De rechter vleugel bestaat uit diverse grote ruimten, allen voorzien van veel daglichttoetreding en koeling. Vanuit de achterste ruimte is tevens een cursusruimte bereikbaar in combinatie met een tussenportaal en serverruimte. De toiletgroep in dit gedeelte bestaat uit een tweetal separate groepen met een groot voorportaal.

De linker vleugel bestaat uit een centrale gang, technische ruimte waar de c.v.-installaties staan opgesteld, alsmede een tweetal grote vertrekken, thans in gebruik als ruimte voor groepslessen en een spinningzaal. Beide ruimten kenmerken zich door veel lichtinval. Deze ruimten zijn voorzien van koeling.

Op het buitenterrein bevinden zich in totaal een 42 parkeerplaatsen, verdeeld over de voor- en achterzijde. Deze zijn allemaal voorzien van klinkerverharding.

De huurdersinvesteringen, inventaris en apparatuur behoren expliciet niet tot hetgeen wij te koop aanbieden.

INDELING HULSENWEG ONGENUMMERD:

Dit gedeelte is thans te bereiken over het terrein van Hulsenweg 7-7d middels een erfdienstbaarheid. Wanneer u dit object zou verwerven in combinatie met Hulsenweg 5a is het gedeelte Hulsenweg ongenummerd eveneens bereikbaar te maken via het parkeerterrein Hulsenweg 5a. De eerste bedrijfsruimte beschikt over een tweetal sectionaalpoorten, stalen spant, damwand dak en kalkzandsteen gevel.

De tweede bedrijfsruimte bestaat uit een voormalige slagerij, eveneens met een tweetal sectionaalpoorten, tegelvloer en deels betegelde wanden. In dit gedeelte hangen nog heaters, maar deze functioneren niet, vanwege het feit dat er geen gasaansluiting aanwezig is. De secundaire ruimten bestaan uit opslagruimten (voormalige koelingen). Een extra opslagruimte op de eerste verdieping is bereikbaar via een stalen, uitwendige trap.

Op het terrein staat nog een vrijstaand kantoorgebouw, bestaande uit één bouwlaag en uitgevoerd met een tweetal kantoren, centrale hal en een sanitaire groep. Dit kantoorgedeelte is thans als opslagruimte in gebruik en kan als gedateerd worden aangemerkt, waarbij de basis goed is, maar waarbij wel modernisering noodzakelijk.

Het buitengedeelte is ingericht met een wasplaats en een overkapping. De verharding bestaat deels uit betonverharding en deels uit klinkerverharding.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten

Oppervlakte
3.035 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.720 m²
Kantoor oppervlak
1.315 m²
Perceel
8.537 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
56 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hulsenweg 1 - 5a

Prijs op aanvraag