Hoven 1 6086 PP Neer

€ 9.600 /mnd

Omschrijving

Aan de rand van Neer ligt dit multifunctionele complex bestaande uit 3656 m² bedrijfsruimten, voorzien van drie laaddocks en een sesctionaalpoort op maaiveldniveau. Tot het gehuurde behoren tevens diverse kantoorruimten, kantine, werkplaats en opslagruimten. Aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid voor personeel en/of bezoekers.

Neer is één van de karakteristieke dorpen welke grenzen aan de N273 en kent daarmee goede verbindingen richting Venlo en Roermond. Van daaruit is de snelweg A73 goed bereikbaar. Er zijn ook prima aansluitingen richting Helden-Panningen.

Bijzonderheden:
- Eventuele uitbreiding van het te huren metrage in de naastgelegen bedrijfsruimte is bespreekbaar;
- Eigen laaddocks aanwezig;
- Het buitenterrein dient deels vrij te blijven voor de ringweg op eigen terrein voor de aangrenzende
bedrijfsruimten/kavels;
- Mooie zichtlocatie langs de Heldensweg, nabij het buitengebied.

Bedrijfsruimten:
De bedrijfsruimte bestaat uit twee separate hallen, in combinatie met een tussengelegen corridor, waardoor beide hallen met elkaar in verbinding staan. Het is prettig werken in de bedrijfsruimte, vanwege de vele raampartijen in de zijgevel. De bedrijfsruimten zijn, met uitzondering van de corridor, vrij overspannen en er zijn geen kolommen aanwezig. Er is verlichting aanwezig en de bedrijfsruimten zijn uitgevoerd met een betonvloer.

De rechter bedrijfsruimte heeft tevens toegang tot de technische ruimte, een wastafel en een trap naar de kantoren op de eerste verdieping. In de expeditieruimte, welke vanuit beide bedrijfsruimten bereikbaar is, zijn een drietal docks aanwezig, met levellers.

Vanuit de corridor is er tevens een sectionaalpoort aan de achterzijde. Vanuit de linker bedrijfsruimte is er nog een klein kantoor voor de chef magazijn en een wasruimte met geheel betegelde wanden, alsmede een werkplaats met een sectionaalpoort op maaiveldniveau, in combinatie met een overkapping.

Kantoren:
De kantoren bestaan uit een entree aan de voorzijde, centrale ontvangsthal met toegang tot de kantoren en de kantine. De kantoren zijn netjes, doch enigszins gedateerd afgewerkt, echter functioneel! Verder zijn er op de begane grond nog diverse bergingen en/of archiefruimten aanwezig, evenals een pantry en een kantine, welke tevens ook vanuit de rechter bedrijfsruimte bereikbaar is.

De eerste verdieping bestaat uit een grote presentatieruimte/vergaderruimte, opslagruimten, alsmede een technische ruimte. Deze verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton.

Buitenterrein:
Het buitenterrein, gelegen aan de voorzijde en rechterzijde van het pand is afgewerkt met klinkerverharding en aan de rechterzijde voorzien van een toegangspoort.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 9.600 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 115.000 per jaar
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
3.701 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.656 m²
Kantoor oppervlak
45 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Hermans Makelaars bedrijven

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0495-451002

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoven 1

€ 9.600 /mnd