Ketelmeer 1 -5 5347 JX Oss

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Locatie
Dit opvallende bedrijfsgebouw is op een markante zicht- en hoeklocatie gesitueerd op bedrijventerrein De Geer in Oss. Pal aan de provinciale weg N329, te midden van grote internationale farmaceutische bedrijven als Hospital Logistics, Aspen en Multi Packaging Solutions, maar ook internationale bedrijven zoals VOS Logistics, VG Systems en Spectro B.V. Via de N329 ('Weg van de Toekomst') zijn de A50 (Emmeloord - Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-’s-Hertogenbosch) in enkele minuten bereikbaar.

Object
Dit bijzondere bedrijfscomplex is medio 2005 gebouwd. Het gebouw valt op door de locatie, maar ook door het enorme front, de mooie vijverpartij en de rode loopbrug die beide kantoren als een ware eyecatcher met elkaar verbindt.

Het bedrijfscomplex bestaat uit drie delen:

Het onderhavige bedrijfscomplex beschikt over:
kantoorruimte: circa 1.110 m²; verdeeld over twee aaneengesloten gebouwen;
bedrijfsruimte: circa 3.250 m²;
expeditieruimte: circa 417 m²;
cleanroom/productie: circa 964 m².

De kantoorruimte op de begane grond van het Ketelmeer 3 is thans ingedeeld met kantoorkamers, maar dit was voorheen een grote open cleanroom en deze is als zodanig ook weer in die staat terug te brengen. De cleanroom betreft een ISO klasse 7 cleanroom.

Het totale complex heeft, conform NEN 2580 meetrapport d.d. 3 mei 2023, een verhuurbaar vloeroppervlak van 5.739,15 m² vvo. Het complex is gelegen op een ruim en volledig omheind perceel van circa 9.345 m². Wegens verhuizing van de huidige huurder komt het pand voor de verhuur beschikbaar.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de magazijnruimten omvat onder andere een monoliet afgewerkte betonvloer, TL-verlichting, verwarming middels stralingspanelen en krachtstroompunten (3 x 125 Ampère/380-400 volt), twee loading docks, overheadddeur en brandmeld- en alarminstallatie. De magazijnruimten hebben een vrije overspanning van respectievelijk 17 en 22,7 meter en een vrije hoogte van circa 9 meter en zijn van elkaar gescheiden middels brandwerende snelloopdeuren. De expeditieruimte is voorzien van een expeditiekantoor, een kleine kantineruimte met een pantry en een oplaadpunt voor heftrucks.

De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met TL-armaturen, verwarming deels via luchtbehandeling, deels radiatoren, airco-units, kabelgoten, pantry en toiletgroep per bouwlaag.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 56 parkeerplekken voorhanden (waarvan twee met oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's), alsmede is er voorzien in een overdekte fietsenstalling. Aan de linkerzijde van het gebouw ligt een onverhard perceel wat geschikt is voor uitbreiding van het parkeerterrein.

Vigerend bestemmingsplan
Het complex is gelegen in het bestemmingsplan 'Elzenburg - De Geer - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf - 2' en als zodanig bestemd voor:
- uitsluitend bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst zijn toegestaan;
- detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes;
- detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen;
- detailhandel als nevenactiviteit bij verhuurbedrijven voor bouwgereedschappen en bouwbenodigdheden.
Een kopie van dit bestemmingsplan alsmede milieuzoneringslijst zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-9-2024

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
5.741 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.631 m²
Terrein oppervlak
9.345 m²
Kantoor oppervlak
1.110 m²
Vrije hoogte
9 m
Vrije overspanning
22 m
Perceel
9.345 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en havengebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
56 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.