Geulweg 27-29 3356 LB Papendrecht

€ 1.375 /mnd

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft twee tussenunits van het project “Geulunits”. Het project wordt gerealiseerd op een uitstekende locatie aan de Geulweg in Papendrecht op bedrijventerrein “Oosteind”. De units zijn gezamenlijk en/of los van elkaar te huur in overleg met verhuurder.

Het project omvat twee gebouwen met in totaal 16 bedrijfsunits, met een oppervlakte van circa 114 m² bruto vloeroppervlak verdeeld over twee bouwlagen.

De bedrijfsunits beschikken naast een hoge overheaddeur (3,5 meter) tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt circa 7,5 meter. Elke unit is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer.

Geheel naar de eisen van deze tijd zullen alle bedrijfsunits gasloos worden uitgevoerd. Als alternatief voor aardgas is gekozen voor een full-electric concept waarbij de panden voor de energievoorziening alleen een aansluiting op het elektriciteitsnet hebben. Het full-electric concept kan gecombineerd worden met duurzame opwekking van elektriciteit door de plaatsing van zonnepanelen op het dak van de bedrijfsunit.

De bedrijfsunits zijn gasloos maar wel ieder voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en wateraansluiting. Uit oogpunt van comfort is de energiebehoefte van de panden beperkt door een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van uitstekende isolatie. Aan de binnenzijde is iedere bedrijfsunit voorzien van een toiletgroep en een extra aansluitpunt voor riolering.

Afmetingen:
Geulweg 27
Begane grond circa 57,2 m²
Verdieping circa 57,2 m²

Geulweg 29
Begane grond circa 57,2 m²
Verdieping circa 57,2 m²

Parkeren:
Geulweg 27 2 eigen parkeerplaatsen
Geulweg 29 2 eigen parkeerplaatsen

Huurprijs:
Per unit € 1.375,-- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Een voorschot van € 3,50 per m2 per jaar, exclusief BTW voor de navolgende diensten:
- Onderhoud elektrische overheaddeur;
- onderhoud airco installatie (kantoor);
- onderhoud dak en valbeveiliging;
- onderhoud brandblusmiddelen en noodvoorzieningen;
- onderhoud terrein (exclusief water geven);
- glasbewassing;
- onderhoud gevelbekleding en groengevel;
- 5% administratiekosten.

De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Bouwjaar:
2023.

Aanvaarding:
In overleg. Planning is 4e kwartaal 2023.

Opleveringsniveau:
- Monoliet afgewerkte beton vloer begane grond;
- Vloerbelasting begane grond maximaal 1.200 kg/m²;
- Vloerbelasting verdiepingsvloer maximale 300 kg/m².
- Hardhouten gevel- en deurkozijnen;
- Ramen voorzien van HR++ beglazing;
- Elektrische overheaddeur 3,5 x 3,5 meter;
- Aparte toegangsdeur;
- Systeemplafond met LED verlichting op de eerste verdieping;
- Metalstud geïsoleerde voorzetwanden op de verdieping (behang klaar);
- Toilet op begane grond;
- Pantry op de verdieping;
- Gasloos;
- Meterkast;
- Goede vloer-, gevel- en dakisolatie;
- Gebouwhoogte van circa 7,5 meter (3,75 vrije hoogte begane grond);
- Casco plus oplevering;
- Actieve Vereniging van Eigenaren;
- Representatieve houten gevelelementen;
- Airconditioning voor het koelen en verwarming van de 1e verdieping;
- Complete elektrotechnische installatie;
- LED armaturen begane grond
- 2 stuks wandcontactdozen begane grond & verdieping;
- Buitenlamp;
- 8 stuks zonnepanelen per unit (volgt na afbouw/oplevering);
- Brandblussers;
- Rookmelders.

Informatie gemeente:
Papendrecht is een gemeente in de provincie Zuid-Holland, gelegen in het westen van Nederland. De gemeente Papendrecht heeft een oppervlakte van ongeveer 10 vierkante kilometer en telde per 1 januari 2022 zo'n 33.300 inwoners.
Papendrecht ligt aan de rivier de Beneden-Merwede, nabij de plaats waar deze rivier samenvloeit met de rivier de Noord. De gemeente grenst aan de gemeenten Dordrecht, Alblasserdam en Sliedrecht. De stad Rotterdam ligt op ongeveer 25 kilometer afstand van Papendrecht.

Locatie:
Het bedrijventerrein 'Oosteind' is strategisch gelegen aan de doorgaande Ketelweg, die fungeert als belangrijke verbindingsweg tussen de steden Sliedrecht en Papendrecht. Door deze gunstige ligging beschikt het bedrijventerrein over uitstekende verbindingen met zowel de Randweg N3 als de rijksweg A15, waardoor het terrein goed bereikbaar is met de auto en vrachtvervoer.
De Randweg N3 biedt niet alleen een directe aansluiting op de A15 en A16, maar is tevens een belangrijke verkeersader in de regio. Hierdoor is het bedrijventerrein goed bereikbaar vanuit verschillende richtingen en biedt het de mogelijkheid om snel en efficiënt te reizen. Bovendien zorgt deze gunstige ligging ervoor dat bedrijven op het terrein optimaal kunnen profiteren van de economische kansen in de regio.
Naast de uitstekende bereikbaarheid per auto en vrachtvervoer, is het bedrijventerrein ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo bevindt zich op fietsafstand het treinstation 'Sliedrecht Baanhoek West', dat een regelmatige treinverbinding heeft tussen Geldermalsen en Dordrecht. Dit maakt het voor werknemers en bezoekers van het terrein mogelijk om op een duurzame en comfortabele manier naar het terrein te reizen.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Oosteind’ vastgesteld op 05 maart 2015 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijventerrein’ heeft. De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 2': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 5.1': bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 5.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'; • ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijventerrein - 1 tot en met - 7': tevens een bedrijfsactiviteit met SBI - code zoals hierna in de tabel genoemd, uit de ten hoogste voor de bedrijfsactiviteit in de tabel aangegeven categorie van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein': • ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van bedrijventerrein - 6' tevens een laboratorium; • ter plaatse van de aanduiding 'verkooppunt motorbrandstoffen met lpg': tevens een verkooppunt voor motorbrandstoffen, met daarbij behorende detailhandel; • ter plaatse van de aanduiding 'risicovolle inrichting': tevens een risicovolle inrichting; • ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel': tevens detailhandel; • ter plaatse van de aanduiding 'dienstverlening': tevens dienstverlening; • ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van kantoor - 1': is een kantoor met een brutovloeroppervlak van ten hoogste 28.500 m² toegestaan; • ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van kantoor - 2': is een kantoor met een brutovloeroppervlak van ten hoogste 15.000 m² toegestaan; • ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van kantoor - 3': is een kantoor met een brutovloeroppervlak van ten hoogste 8.500 m² toegestaan; • ter plaatse van de aanduiding 'bedrijfswoning': is een bedrijfswoning toegestaan; • in totaal drie seksinrichtingen met een gezamenlijke brutovloeroppervlak
van maximaal 230 m², waarbij het maximale brutovloeroppervlak per seksinrichting 80 m² bedraagt; • voorzieningen ten behoeve van scheepvaartbeheer en scheepvaartverkeers-begeleiding zoals lichten, verkeerstekens en bakens; • bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals ontsluitingswegen, nutsvoorzieningen, verkeer- en parkeervoorzieningen, laad- en losvoorzieningen, water, groen en artistieke kunstwerken; met dien verstande dat: • detailhandel niet is toegestaan, uitgezonderd bestaande detailhandelsbedrijven ter plaatse van de aanduidingen 'detailhandel' en 'verkooppunt motorbrandstoffen met lpg'; • zelfstandige kantoren niet zijn toegestaan, uitgezonderd bestaande kantoren ter plaatse van de aanduidingen 'specifieke vorm van kantoor - 1', 'specifieke vorm van kantoor - 2' en 'specifieke vorm van kantoor - 3'; • aan de bedrijfsvoering (bedrijfs- en kantoorfunctie) ondergeschikte horeca is toegestaan; • seksinrichtingen slechts toegestaan zijn ten oosten van de Rietgorsweg en ten zuiden van de Ketelweg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.375 per maand
Servicekosten
€ 4 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
114 m²
Bedrijfshal oppervlak
114 m²
Vrije hoogte
3,8 m
Draagvermogen
1.200 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Geulweg 27-29

€ 1.375 /mnd