Stationsstraat 18 18A 8102 EC Raalte

€ 590.000 k.k.

Omschrijving

In het centrum van Raalte gelegen vrijstaande woning met twee royale bedrijfsruimtes! Het komt niet vaak voor dat er een combinatie van wonen en bedrijfsruimte in het centrum van Raalte beschikbaar komt. De bedrijfsruimte heeft een gezamenlijke oppervlakte van maar liefst 185 m2.

De woning (huisnummer 18a) is op dit moment gesplitst in twee wooneenheden, met ieders een eigen badkamer, keuken, slaapkamer(s) en woonkamer. Het is dusdanig groot dat u volledig naar eigen inzicht de woning kan renoveren en opnieuw kan indelen. De woning en de schuren hebben echter onderhoud nodig en dienen gemoderniseerd te worden, maar de locatie en de mogelijkheden zijn dit meer dan waard! Bent u dus niet bang om een verbouwingsklus aan te gaan? Dan kunt u van deze woning uw droomhuis maken! De tuin is ook zeer riant te noemen. Veel oppervlakte waar je met nieuwe ideeën iets moois van kan maken.

De schuur die aan de woning vastzit hoort bij de woning. Dit is een riante schuur van circa 60 m². De tweede schuur heeft een eigen huisnummer en is zelfs circa 120 m² groot! Alle ruimte voor de professional of hobbyist om spullen op te slaan of te gebruiken als klus-/bedrijfsruimte!

Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het geheel de bestemming 'Bedrijf'. Dat houd formeel in dat de woning een bedrijfswoning is, die samenhang moet hebben met de bedrijvigheid in de bedrijfsruimte(s). Er is navraag gedaan bij de gemeente of er mogelijkheden zijn voor een woonbestemming: die zijn er. De gemeente staat ervoor open om de bestemming voor het geheel, onder voorwaarden, om te zetten naar wonen. Dit dient een koper eventueel zelf in werking te zetten. Het geheel wordt dus verkocht met de huidige bedrijfsbestemming. Informeer daarom bij uw financieel adviseur wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot de aankoop van een woning met deze bestemming.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte woning: circa 139 m²
- Inhoud woning: circa 553 m3
- Bouwjaar woning: medio 1955
- Perceeloppervlakte: 1.013 m²
- De as-is-where-is clausule en de asbestclausule maken onderdeel uit van de koopovereenkomst.
- U bent er als koper zelf voor verantwoordelijk dat uw voorgenomen gebruik passend is binnen het vigerende bestemmingsplan. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij u naar de gemeente Raalte.
- Notariskantoor De Zwart te Raalte zal de overdracht verzorgen.

Overige pluspunten:
- Op loopafstand van het centrum van Raalte en het NS-station (verbinding Zwolle - Enschede en de bus naar Deventer);
- Riante oprit aan beide zijden van de woning;
- Mooie kans op wonen en werken in het centrum!

Deze woning heeft een eigen website: stationsstraat18-18a-18b.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 590.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
185 m²
Bedrijfshal oppervlak
185 m²
Perceel
1.013 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 139 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Stationsstraat 18 18A

€ 590.000 k.k.