Bergerhofweg 9 5953 NR Reuver

€ 45 /m²/jaar

Omschrijving

Op bedrijventerrein “Roversheide” te Reuver liggen deze bedrijfshallen die voor diverse doeleinden geschikt zijn. Totale oppervlakte van de hallen is circa 5.253 m². Daarnaast beschikt het object nog over circa 1.557 m² buitenterrein. Via de in de directe nabijheid gelegen A73 vindt ontsluiting plaats naar enerzijds Venlo en anderzijds Roermond. Het Noord-Limburgse Reuver grenst direct aan Duitsland waardoor dit grote achterland op slechts enkele kilometers bereikbaar is.

Locatie
Bedrijventerrein “Roversheide” is aan de rand van Reuver, nabij de Rijksweg, gelegen. In de directe omgeving zijn bedrijven gevestigd zoals Jalema, Archive-IT, Thielco Staalindustrie, Hovuma Magazijnstellingen en Inno Fabriek. Het bedrijventerrein is zeer goed bereikbaar door de nabijgelegen Rijksweg en de op korte afstand gelegen autosnelweg A73. Daarnaast is het bedrijventerrein ook goed per openbaar vervoer bereikbaar. Het station en bushalte zijn op loopafstand gelegen.

Object
De bedrijfshallen zijn opgebouwd uit stalen damwandprofielen. Het betreft zeven bedrijfshallen plus een expeditie sluis die bij voorkeur in zijn geheel gehuurd kunnen worden. Alle bedrijfshallen zijn voorzien van betonnen vloeren (recentelijk grotendeels opnieuw gecoat), lichtkoepels, LED armaturen (2023 geïnstalleerd) en krachtstroomaansluiting. Verwarming vindt plaats middels gasheaters. Daarnaast wordt door verhuurder nog brand- en inbraakbeveiliging aangebracht. Op het complex waar de bedrijfshallen onderdeel van uitmaken, liggen 2.400 zonnepanelen.

Hal 1
Oppervlakte van de hal is ca. 1.544 m². Overspanning van de hal varieert van ca. 4,47 tot 4,62 mtr. Deze hal is via een ruim voorterrein van ca. 380 m² toegankelijk via de Mariastraat. Toegang tot de hal wordt verkregen middels een elektrische overhead poort (doorgang 4,40 mtr.) met daarnaast een loopdeur. Een tweede elektrische overhead poort (doorgang 4,39 mtr.) leidt via een ruime toegang naar de Bergerhofweg.

Hal 2
Deze hal is groot ca. 625 m² en vanuit hal 1 bereikbaar. Overspanning van de hal is ca. 4,25 mtr. In de hal staat een toilet unit opgesteld.

Hal 3
Bedrijfshal 3 heeft een oppervlakte van ca. 394 m² en wordt bereikt via hal 2. De overspanning is deze hal is ca. 4,47 mtr. In deze hal is een kantoorunit geplaatst.

Hal 4
Vanuit hal 3 is deze bedrijfshal te bereiken. De hal heeft een oppervlakte van ca. 495 m² en een overspanning van ca. 4,21 mtr.

Hal 5
Deze hal is groot ca. 895 m² met een overspanning van ca. 5,65 mtr. Zowel vanuit hal 6 en hal 7 alsmede hal 4 is deze ruimte bereikbaar. Daarnaast staat deze ruimte in directe verbinding met de expeditie sluis rechts langs hal 6. Linksvoor in deze hal is een toiletruimte gelegen.

Hal 6 (ONDER OPTIE)
Een overhead poort (doorgang 4,20 mtr.) vanuit de Doctor Poelsstraat verschaft middels een verhard buitenterrein toegang tot hal 6 met een oppervlakte van ca. 580 m². Ook is de hal bereikbaar via de naastgelegen expeditie sluis. De hal heeft een overspanning van ca. 5,80 mtr. en in de hal staat een kantoorunit.

Hal 7 (ONDER OPTIE)
Bedrijfshal 7 is groot ca. 586 m² met een overspanning van ca. 5,86 mtr. Deze hal staat in verbinding met hal 5 en hal 6. Daarnaast heeft deze hal aan de voorzijde een laaddock. Doorgang van de overhead poort bedraagt ca. 4,20 mtr.

Expeditie sluis
Een verhard buitenterrein van ca. 1.177 m² verschaft toegang tot de expeditie sluis van ca. 134 m² met een overspanning van ca. 4,75 mtr. In deze ruimte staat een elektrisch til plateau opgesteld dat gemakkelijk is voor het laden en lossen van vrachtauto’s. De elektrische overhead deur heeft een doorgang van ca. 4,20 mtr.

Bestemming
De bestemming ter plaatse is “bedrijventerrein”, conform het geldende bestemmingsplan “Bebouwde gebieden Beesel” zoals vastgesteld op 16 december 2019. Onder deze bestemming zijn de volgende activiteiten toegestaan: bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1.

Huurcondities:
Huurprijs € 45,- per m², te vermeerderen met BTW, exclusief energiekosten.

Huurtermijn: 5 jaar, te verlengen met telkens 5 jaar. In overleg afwijkende termijn bespreekbaar.

Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen

Bankgarantie: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering: jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract: standaardmodel ROZ-contract model met bijbehorende algemene bepalingen.

Voorbehoud: goedkeuring verhuurder

Aanvaarding: in overleg

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Bergerhofweg 9 in Reuver aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten

Oppervlakte
5.253 m² (in units vanaf 394 m²)
Bedrijfshal oppervlak
5.253 m²
Vrije hoogte
4 m

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bergerhofweg 9

€ 45 /m²/jaar