Sint Jozefweg 66 5953 JP Reuver

€ 2.000.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP | Bedrijfsruimte van circa 4.930 m² met kantoren en laaddock gelegen op industrieterrein Molenveld aan de rand van de kern Reuver, nabij de A73 tussen Roermond en Venlo.

Object:
Het bedrijfspand bestaat uit een staalskeletbouw met gemetselde wanden en gedeeltelijk wanden uit geveldelen met sandwichpanelen. De vloeren bestaan uit betonvloeren waarvan deels gevlinderd. Het dak bestaat deels uit sheddak, deels uit platdak voorzien van bitumineuze dakbedekking. Het buitenterrein is ingericht met klinkerverhardingen met parkeervakken en voorzien van omheining.

De afgelopen jaren hebben er een aantal renovaties plaatsgevonden. In 2020 zijn tijdens de laatste renovatie de kantoren gerenoveerd, is er hr++ glas aangebracht, zijn de geveldelen geïsoleerd, is het platdak van de kantoren en de bedrijfsruimte vernieuwd en is de cv-ketel vervangen. Tevens is er LED-verlichting met lichaamsdetectie aangebracht, is de laaddock gerealiseerd, is het buitenterrein aangepakt en is elektra op diverse onderdelen verbeterd. Onlangs is de bedrijfsruimte nog voorzien van zonnepanelen en zijn er nieuwe airco's ten behoeve van koeling en verwarming geplaatst in de kantoorruimtes.

Kadastraal bekend:
Gemeente Beesel, sectie C, nrs. 2421 en 2679, groot 65 a en 40 ca.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Bebouwde gebieden, veegplan 2019' van de gemeente Beesel. Onder dit bestemmingsplan heeft het object de enkelbestemming 'Bedrijventerrein' met de functieaanduiding 'Bedrijf tot en met categorie 3.1'.

Indeling in m² (v.v.o):
Kantoorruimte: 384 m²
Bedrijfsruimte 1: 1.569 m²
Aangebouwde opslag: 279 m²
Bedrijfsruimte 2: 1.662 m²
Bedrijfsruimte 3: 336 m²
Mezzanine: 700 m²
Totaal v.v.o: 4.930 m²

Indeling:
Entree: showroom / kantoorruimte, kantoren met sanitair ( 2020 HR++ glas en gevelisolatie), doorloop naar opslagruimte met sheddak.
Opslagruimte ( voormalige productiehal) met inpandige kantine, verwarming middels heaters, toegang tot opslagruimte ( voormalige buiten opslag, niet vorstvrij), voorzien van segmentenpoort. Vanuit de hal doorloop naar magazijn met 2 segmentenpoorten Mezzanine vloer en laaddock aan de achterzijde.

Koopcondities
Vraagprijs: € 2.000.000,- k.k.
Bankgarantie: ter grootte van 10%van de koopsom;
Koopcontract: Koopovereenkomst BOG conform NVM/VBO

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.000.000 kosten koper
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
5.314 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.930 m²
Kantoor oppervlak
384 m²
Vrije hoogte
4,8 m
Perceel
3.600 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,97

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sint Jozefweg 66

€ 2.000.000 k.k.