Buitenes 8 a 7951 SR Staphorst

€ 19.800 /jr € 289.000 k.k.

Omschrijving

Uitzonderlijk hoogwaardige bedrijfsunits aangeboden op bedrijventerrein De Esch IV (de "taartpunt") in Staphorst. Zowel voor huur als koop beschikbaar. De units worden turn-key opgeleverd.

Het geheel bestaat uit in totaal 20 units, waarbij iedere unit volledig over zelfstandige voorzieningen beschikt. Bijzonder voor dit project is de energievoorziening: Iedere unit beschikt over 3 eigen zonnepanelen van in 410 watt en een eigen accu van 4 kW, voldoende om bij normaal gebruik de bedrijfsruimte 2-3 dagen op te laten functioneren.

De bouw van het gebouw is reeds gestart en wordt uitgevoerd in hoogwaardige materialen van lokale leveranciers. De buitengevels zijn modern met grijze geveldelen en hout look elementen. De kozijnen worden allemaal uitgevoerd in grijs aluminium. Het interieur is voorzien van volledig uitgevoerde toiletruimte, keukenblok met voorzieningen.

Aan de voorzijde van iedere unit is ruimte voor 3 eigen parkeerplaatsen en een toegangsweg zodat er voldoende ruimte is om te manoeuvreren.

De indeling is als volgt:
Op de begane grond van ca 100 m2, bevindt zich de entree met loopdeur en brede 4 meter overheaddeur. Hier is ruimte voor opslag cq werkplaats met krachtstroomaansluiting (3x 25A). Verder voor iedere unit een zelfstandige meterkast, technische ruimte voor de batterij, toilet en trapopgang. Aan de wand van de voorgevel wordt een luxe kabelgoot met wcd en data aansluitingen aangebracht.

Op de verdieping van ca 100 m2, is ruimte voor werkplekken / kantoor. Hier is een keukenblok aanwezig v.v. koelkast, combi magnetron en boiler voor warm water. Verwarming en koeling werkt met een aircosysteem waarbij beide verdiepingen afzonderlijk geregeld kunnen worden.

Details:
- Afmeting begane grond 8,5 x 11,5 m
- Hoogte begane grond en overhead deur 4 m
- Turn key opgeleverd incl stoffering
- Duurzaam, geïsoleerd en energiezuinig

De units vallen onder een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarin wordt voorzien in gezamenlijk groot onderhoud van de buitenzijde (MJOP), jaarlijkse VvE vergaderingen, opstalverzekering etc. Daarmee is de eigenaar van een unit volledig ontzorgt. De maandelijkse VvE bijdrage zal worden vastgesteld in samenspraak met de nieuwe eigenaren tijdens de eerste oprichtingsvergadering van de VvE onder begeleiding van een professionele VvE beheerder.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 289.000 kosten koper
Huurprijs
€ 19.800 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Bedrijfshal oppervlak
100 m²
Terrein oppervlak
150 m²
Kantoor oppervlak
100 m²
Vrije hoogte
4 m
Perceel
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
A+++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen Berger Achthoven en omgeving, Staphorst

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Buitenes 8 a

€ 19.800 /jr € 289.000 k.k.