Seestjer 8 9051 VD Stiens

€ 600 /mnd

Omschrijving

Seestjer 2A t/m 10A

” GESCHAKELDE MODERNE BEDRIJFSUNITS VAN 150 M²”,

Het betreffen geschakelde bedrijfsunits met een lengte van 21,5m. breedte 7m. en hoogte van ca. 5.5 m. De units hebben een vloeroppervlak van ca. 150 m2 en zijn uitgevoerd met moderne onderhoudsarme materialen. Door de gerealiseerde hoogte zijn deze units zeer geschikt voor het toepassen van een verdiepingsvloer of draagarmstellingen ( optioneel ). Vloerbelasting geschikt voor vrachtwagens.

Iedere unit is voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur, afmeting 4,0x4,20 m¹ (bxh), elektrisch bediend en voorzien van een deurbrede lichtsectie.De loopdeur is van buiten afsluitbaar met sleutel en aan de binnenzijde voorzien van knopcilinder (vluchtweg bij brand). Standaard zijn de bedrijfsunits voorzien van tl.verlichting, elektra 220/380 V, toilet etc. Alle bedrijfspanden van “ LBV VASTGOED” zijn beveiligd dmv. camera’s.

Deze bedrijfsunits zijn in tegenstelling van de 250 m2 bedrijfshallen van “ LBV VASTGOED” standaard uitgerust met minder opties waardoor er opnieuw een zeer scherpe concurrerende huurprijs is aangeboden!

MEERDERE OPTIES,
Bij een aantal van deze bedrijfsunits is het mogelijk om tussenwanden te laten verwijderen en het geheel om te bouwen tot 1 grote bedrijfsruimte. Optioneel zijn bv.een verdiepingsvloer / kantoor of verwarming. Deze extra kosten worden in de maandelijkse huur verrekend.

HEEFT U NOG SPECIALE WENSEN ?
Mocht u speciale wensen hebben met betrekking tot het verkrijgen van uw ideale bedrijfsruimte neem dan gerust vrijblijvend contact op met ”LBV VASTGOED’. We zullen u dan een passende aanbieding doen.

Wilt u meer weten, een bezichtiging, huuroptie / huurcontract vastleggen, kan dit via Tel. 06-43201349 of via de site lbvvastgoed.nl Op die site staat ook de actuele beschikbaarheid.

Uw makelaar: Peter Noordraven

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 600 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 750 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Bedrijfshal oppervlak
150 m²
Terrein oppervlak
250 m²
Perceel
2.317 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Seestjer 8

€ 600 /mnd