Handelsweg 38 6114 BR Susteren

€ 4.995 /mnd € 625.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Op industrieterrein 'De Wolfskoul' gelegen bedrijfsobject van ca. 1.385 m² bestaande uit ca. 910 m² kantoorruimte, ca. 475 m² bedrijfshal en ca. 2.989 m² verhard buitenterrein, gelegen op een perceel van 4.445 m² met diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein. Het pand is geheel vrijstaand en omheind. Om een compleet overzicht van het pand te krijgen, verwijzen wij u door naar de film.

LOCATIE
Bedrijventerrein 'De Wolfskoul' is ca. 18 hectare groot. Het is een gemengd terrein met een vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende bedrijfssegmenten. Het object ligt bij de N276 welke u brengt naar de A2.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming bedrijf' voor deze locatie. Voor meer informatie omtrent het regulerende bestemmingsplan 'Bedrijventerrein de Wolfskoul', ga naar
Ca. 910 m² kantoorruimte bestaande uit: Entree met ontvangstruimte en situering van meerdere kantoorruimtes, spreek-/werkruimtes, kantineruimte, kitchenette, betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje.

BEDRIJFSRUIMTE
Ca. 475 m² bedrijfsruimte (hoogte 4,3m) bereikbaar vanuit het kantoorgedeelte. In deze ruimte bevindt zich overheadpoort (3,4 bij 3,4m), lichtstraten en brandbeveiliging.

PARKEERVOORZIENING
Diverse parkeerplaatsen op eigen beklinkerd voorterrein en de mogelijkheid om gratis te parkeren in de omgeving.

BUITENTERREIN
Het buitenterrein is geheel beklinkerd en omheind. Het terrein is afsluitbaar via twee elektrische schuifpoorten en volledig omheen te rijden met een op-, en afrit.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

KOOPVOORWAARDEN

VERKOOPINFORMATIE
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ('schriftelijkheidsvereiste'). Tot het tijdstip van ondertekening door beide voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

BOUWKUNDIGE KEURING
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 625.000 kosten koper
Huurprijs
€ 4.995 per maand
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 665.000 kosten koper
Oorspronkelijke huurprijs
€ 5.995 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte en verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
1.385 m²
Bedrijfshal oppervlak
475 m²
Terrein oppervlak
2.989 m²
Kantoor oppervlak
910 m²
Perceel
4.445 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Handelsweg 38

€ 4.995 /mnd € 625.000 k.k.