Beekstraat 13 -15 6301 HV Valkenburg (LI)

€ 450.000 /jr Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Naast het bedrijventerrein “De Valkenberg” in Valkenburg aan de Geul, nabij de A79, ligt ca. 6.728 m² aan bedrijfsruimte op een perceel van 13.505 m². Vele jaren is hier de horecagroothandel HANOS gevestigd geweest. Wegens verhuizing naar Maastricht komt dit pand vrij voor verhuur danwel voor verkoop.

De bedrijfsruimte ligt op steenworp afstand van de snelweg. Met 4 loadingdocks en levellers is het pand geschikt voor logistieke diensten. De bestemming is geduid als activiteiten in de categorie A, specifiek geduid als: “groothandel”. Een perceel van ca. 1540 m², gelegen aan de Strabeek 6 te Valkenburg, bezit een bestemmingsduiding: wonen.

Voor dit complex is een dataroom ingericht, die te vinden is op
Het pand is voorzien van een kelder van ca. 250 m² met twee ruimtes, die in gebruik was als opslag van wijnen. De begane grond heeft verschillende afdelingen zoals: winkelruimtes, magazijn met stellingen, 4 loadingdocks met levellers en food-afdelingen die voorheen gebruikt werden voor vis- en vleesspecialiteiten. De food-afdelingen zijn elk voorzien van eigen koelcellen. Ter plaatse van de loadlingdocks bevinden zich op verdiepingsniveau diverse eenvoudige kantoorruimten, welke bereikbaar zijn via een wenteltrap.

De eerste verdieping is enkele jaren geleden gerestyled en was ingericht als verkoopzaal. De ruimte is voorzien van vloerbekleding en heeft twee gescheiden toiletten (man/vrouw). Voorheen was dit dé plek voor non-food, met onder andere keuken apparatuur en meer. De eerste verdieping van deze ruimte is te bereiken via trap en lift. De opstallen hebben een hoogte van gemiddeld tussen de 3,0 m en 6,6 m.

LOCATIE
Valkenburg aan de Geul is een toeristische hotspot in Nederland en centraal gelegen in het Limburgse Heuvelland en de Euregio met steden als Maastricht, Aken en Luik op korte afstand. Rondom de indrukwekkende kasteelruïne en boven de eeuwenoude gangenstelsels ligt de charmante, middeleeuwse stadskern vol terrassen en winkeltjes.

De bedrijfsruimte heeft een perfecte verbinding en ligt vlak nabij de A79 (Maastricht/A2 – Heerlen/Aken-/A76), waardoor de omliggende steden goed bereikbaar zijn. Deze goede ligging maakt dit tot een gewilde vestigingsplek voor veel bedrijven. Op het bedrijventerrein bevinden zich o.a. aannemers en auto- en scootergarages, maar ook bouwmarkt Karwei.

PARKEREN
Het complex is omheind en ter plaatse van de loadingdocks is een schuifpoort. Verder zijn aan de voorzijde ruime parkeermogelijkheden met maarliefst 88 parkeerplaatsen. Het terrein is af te sluiten met een hek.

BESTEMMING
De bestemming is geduid als activiteiten in de categorie A, specifiek geduid als: “groothandel”. 

OPLEVERINGSNIVEAU
Voor verkoop als verhuur geldt as-is where-is.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Houthem, sectie B, nummer 1581, grootte 1.540 m2
Gemeente Houthem, sectie B, nummer 2118, grootte 11.545 m2
Gemeente Houthem, sectie B, nummer 2283, grootte 420 m2

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het recente model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Huurprijs
€ 450.000 per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten

Oppervlakte
6.728 m²
Bedrijfshal oppervlak
6.728 m²
Perceel
13.505 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, loading docks, betonvloer, heater en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Beekstraat 13 -15

€ 450.000 /jr Prijs n.o.t.k.